Vega Allé 94, 4 vån

Vega Alle, Haninge Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
31 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Slänten 1 i Vega
Om föreningen
Avgift
1 783 kr/mån
Pris/m²
54 677 kr/m²

Nu kan du bli första som flyttar in i denna välplanerade 1:a med hög kvalitet vad gäller både material och inredning. Lägenheten har även en stor härlig balkong och ligger i populära Vegastaden! Stilrent inrett kök med grå luckor och helkaklat duschrum med kombinerad tvätt/tork samt mysig sovalkov! Här bor du i direkt närhet till den nya pendelstationen, ca 200 m som tar dig till city på ca 20 min. Här finns även flera stormarknader i nära anslutning till bostaden samt mysig natur, sjö m.m.

Köpet sker på ritning och tillträde kan ske från 1 december 2019. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

SPG uppför 103 ljusa och öppna bostadsrätter i anslutning till den nya pendeltågsstationen i Vega. Här erbjuds allt från yteffektiva 1:or till rymliga 4:or, samtliga med egen balkong och högkvalitativa materialval.

Det genomgående temat är bekvämlighet och hållbarhet. Lägenheternas interiör är genomtänkt och noggrant utformad, där valen av milda färger och naturliga material för en hållbar inredning som står sig länge, har spelat en stor roll. Med skog och natur som inspirationskälla, skapas ett lugnt och ombonat hem. Ditt hem

Läs mer hos mäklaren
MOHV Haninge