Williams väg 17B - Andel 10

Vik, Simrishamn Se på karta

195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Andelsboende
Antal rum
1 rum
Boarea
40 m²
Byggår
2009
Avgift
450 kr/mån
Pris/m²
4 875 kr/m²

Österlen för fler!
Vill ni fokusera på att koppla av och njuta av semestern i totalt fem sköna veckor per år - utan alla krav som ett ägt fritidshus kräver? Här finns möjligheten i denna läckra studio om 40 kvm med egen skön uteplats!
Då kan investering i andel i bostadsrättslägenhet vara något för Er! För den låga månadskostnaden om 450 kronor per månad finns nu möjligheten!
Och med närhet till allt - havet, naturen, massor av kultur och golf runt husknuten.
Mitt bland äppelodlingarna invid Djupadals golfbana på Vik och med gångavstånd till havet samt Viks hamn, finner ni denna underbara fastighet byggd 2009 i stil av traditionell skånelänga.
Studion är fullt möblerad och här finns smidigt trinettkök. Lägenheten är renoverad med utrustning av hög standard, golvvärme, jordfelsbrytare och brandlarm. Tillgång till egen uteplats i nordväst med skönt trädäck samt ytterligare en uteplats med byasten i sydost.

Till respektive andel finns möjlighet till två spelrätter hos Österlens GK, med rätt att spela fri golf på klubbens två banor - Lilla Vik och Djupadal under dessa 5 veckor om året. Golfavgiften för 2020 har ändrats från att två spelrätter per lägenhet ingår till att man betalar för varje spelrätt. Årsavgiften är 1 800 kr/ägare/medspelare dvs 150 kr/månad för var och en

Låter det intressant? Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information!

Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn