Stinsgatan 6

Viken, Karlstads kommun Se på karta

1 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
37 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
1971
Förening
BRF Viken
Om föreningen
Avgift
1 980 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
41 892 kr/m²

Vi hälsar er varmt välkomna till Stinsgatan 6 i den populära och mycket välskötta bostadsrättsföreningen Brf Viken i Karlstad! Här bor ni i ett lugnt och samtidigt centralt läge med närhet till det mesta.

Här finner ni ett välplanerat hem med välutnyttjade kvadratmeter. Rummet är avdelat med en praktisk alkov som skapar bra möjligheter till möblering med säng och vardagsrumsmöbler. Modernt arbetskök med snickerier i vitt. Väl tilltagen klädkammare för bra förvaring. Renoverat och helkaklat duschrum.

Inbjudande och välskött utemiljö på föreningens innergård med mysiga pergolor samt grillplatser. Trevliga promenadstråk längs med Mariebergsviken och grönområden alldeles i närheten. I området finns matbutiker och restauranger. Bara några minuters promenad till Karlstad centrum.

Välskött bostadsrättsförening med mycket bra ekonomi. Fastigheten är ansluten till ComHem för moderna medialösningar. Föreningen har garage, gästparkeringar, cykelrum, gemensam innergård och tvättstuga. Till lägenheten följer ett lägenhetsförråd.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Karlstad

Kontakta mäklaren

Adam Hertzberg

Bjurfors Karlstad
Mäklare Adam Hertzberg, Bjurfors Karlstad
073-320 41 06

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.