Borensvägen 11

Årsta, Stockholms kommun Se på karta

2 475 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
45 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1945
Förening
BRF Järnlunden 4
Om föreningen
Avgift
2 332 kr/mån
Driftkostnad
6 120 kr/år
Pris/m²
55 000 kr/m²
Antal besök
3 435
Dagar på Hemnet
16

• Skuldfri förening
• Låg månadsavgift
• Gemensam bastu och grillplats
• Välplanerade kvadratmeter

Behöver du ett hemmakontor eller fler sovrum? Här är lägenheten för dig.

Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiska lägenhet på populära Borensvägen. En välplanerad lägenhet som passar de flesta. Den unika lägenheten kan även disponeras som en 3,5:a. Perfekt för dig som önskar stora luftiga ytor och för dig som är i behov av t.ex. hemmakontor eller flera sovrum.

Lägenheten erbjuder generöst ljusflöde från fönster i två olika väderstreck vilket skapar en härlig rymd i bostaden. Den luftiga känslan framhävs även tack vare den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet som erbjuder extremt många inredningsmöjligheter.

Bostaden har genomgående rofyllda färgval på väggarna och ett stilrent mörkt trägolv. Badrummet är helkaklat och inrymmer goda förvaringsmöjligheter.

Brf Järnlunden är en skuldfri förening med månadsavgifter som är lägre än snittet i Årsta. Det finns tillgång till parkeringsplatser för en låg avgift om 250 kr. Föreningen erbjuder det lilla extra i form av bastu, hobbyrum, utemöbler och grill.

Attraktivt belägen på lugn gata med en ca 500m promenad från vackra Årsta Torg med affärer, bio, bibliotek, ICA, apotek, gym, konditori, café, retrobutiker, skräddare, florist flera restauranger m.m. Närheten till det k-märkta torget ger en pittoresk småstadskänsla och gör att man kan välja bort stan när man ska uträtta ärenden. Det är heller inte långt till Globens shopping eller Liljeholmen med dess nya galleria.

Vid närliggande Årstaviken, även kallad blåbärsskogen, finns flera härliga promenadstråk med såväl utegym som bryggor och badplatser. Här finns bland annat Årsta Gård - en äldre herrgård och tidigare säteri - samt Koloniområde Dianelund med säsongsöppet café, se http://www.dianelund.se. I närheten finns även Skanskvarn vars koloniförening precis fyllt 100 år, hit går man för att koppla av i fina miljöer och för att fika i den gamla kvarnen. Från Tanto går båtar över till Årsta holmar där ni upptäcker orörd natur i urskog och rikt djurliv med bland annat fåglar och bävrar.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Visningstider

  • 27
    sep
    Imorgon kl. 17:00–17:30
    Bokning krävs - Boka din närvaro/ankomsttid online via Notars hemsida för att minska köbildning
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.