Esplanaden 13B

Centralt, Oxelösund Se på karta

495 000 kr

595 000 kr -17%
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
60,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
HSB BRF Esplanaden i Oxelösund
Om föreningen
Avgift
3 624 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
8 182 kr/m²

Välkomna till detta trivsamma hem på två och ett halvt rum med balkong i centrala Oxelösund. På tredje våningen finner ni denna fina lägenhet med ljusinsläpp från tre väderstreck tack vare det fantastiska gavelläget! Detta hem består av två rum samt ett litet rum som idag används som hemmakontor. Balkong i söderläge samt närhet till
matbutik, fik, centrum och motorvägen.

När ni kliver in genom dörren möts ni av en hall med laminatgolv och tapetserade väggar. Avhängningsdel direkt till höger samt inbyggda garderober med bra förvaringsmöjligheter. I badrummet finner ni en plastmatta på golvet och kakel på väggarna. Wc, handfat i kommod, spegelskåp samt dusch.
Här finns det även ett väl tilltaget sovrum med laminatgolv och målade väggar. Mellan vardagsrummet och köket finns ett extrarum som idag används som kontor men kan fungera likväl som matsal. Här finner ni ett nylagt laminatgolv och tapetserade väggar.

Ett lite äldre kök med plastmatta på golvet och väggar med pärlspont samt tapeter. I utrustningsväg finner ni en spis, fläkt, bänkskiva i rostfritt stål med vitt kakel över, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.
Vardagsrummet har även det ett nylagt laminatgolv och målade väggar. Från detta rum tar ni er ut till balkongen i härligt söderläge.

____________________________________________________
Vi värnar om alla visningsdeltagare. Anmäl dig till visningen eller hör av dig om du har önskemål om eller behov av alternativa visningsmöjligheter.
____________________________________________________

Läs mer hos mäklaren
Ett Hem Mäkleri