Flogstavägen 5 D

Ekeby/ Flogsta, Uppsala Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
63 m²
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
1984
Förening
BRF Ekeby Hus i Uppsala
Om föreningen
Avgift
5 493 kr/mån
Driftkostnad
2 280 kr/år
Pris/m²
25 317 kr/m²
Antal besök
1 251
Dagar på Hemnet
16

PGA AV DEN RÅDANDE PANDEMIN HAR VI VISNINGAR MED ENDAST MED ETT SÄLLSKAP I TAGET! RING 0705-44 34 64 FÖR ATT BOKA EN PRIVAT VISNING!

Varmt välkomna till denna trevliga och ljusa lägenhet i populära seniorboendet Ekeby Hus för 55+!

Bostaden återfinns på våning 2 med hiss från markplan. Lägenheten erbjuder en hall med plats för avhängning och en mindre möbel samt gott om förvaring i en klädkammare, badrum med dusch samt tvättmaskin, rymligt sovrum med två fönster vilket gör det möjligt att avdela rummet om två mindre rum önskas. Vidare finns vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge samt kök med matplats för 4-5 personer. Lägenheten har alldeles nyligen genomgått en renovering med bl a bredspacklade och nymålade väggar och tak, nymålade köksluckor och stommar samt nytt laminatgolv i kök inlagt och ny trätrall på balkongen. Balkongen vetter ut mot föreningens gröna och vackra innergård och här har du sol stor del av dagen.

I månadsavgiften om 5 493 kr ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud), bredband, vindsförråd om ca 5 m² samt tilläggsförsäkring för bostadsrätt. På det tillkommer en obligatorisk serviceavgift som utöver alla gemensamhetsutrymmen även innefattar hemstädning varannan vecka och fönsterputsning två gånger per år. Serviceavgiften ligger på 2 970 kr/månad. I Ekeby Hus populära kök och restaurang serveras middag måndag-lördag mot matkuponger. Det är obligatoriskt att köpa 189 st (3 kvartal) matkuponger för 7 560 kr/år dvs. 40:-/måltid. Det går att köpa flera kuponger under året för den som önskar.

Föreningen har flertalet parkeringsplatser till förfogande åt föreningens medlemmar i garage och utomhus. För besökande gäster finns det flera p-platser utanför huvudentrén.

Ekeby Hus är en aktiv förening helt anpassad efter och för medlemmarnas egna önskemål i fråga om service, trygghet, integritet och komfort. Här finns en högt uppskattad restaurang som serverar middag en gång per dag, sex dagar i veckan, och som förutom att den är känd för sin goda mat även öppnar upp för möjligheten till socialt umgänge. I fastigheten finns sjuksköterska för provtagning och rådgivning samt sjukgymnast. Frisör, massör och fotvård finns i huset till subventionerade priser. I trädgården och gemensamhetslokalerna träffas man för diverse aktiviteter såsom bridge, boulespel, filmvisning, gymnastik, föredrag, studiecirklar, musiklyssning och mycket mera.

För mer information, se föreningens mycket informativa hemsida https://ekebyhus.bostadsratterna.se./

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala