Flygkårsvägen 9, 1tr

Hägernäs Södra, Täby kommun Se på karta

1 985 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
56,7 m²
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
1985
Förening
BRF Flygaren 1
Om föreningen
Avgift
3 614 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
35 009 kr/m²

Hjärtligt välkommen på visning av denna rymliga och ljusa lägenhet som har det mesta du behöver för att trivas. En trivsam känsla dröjer sig kvar i en även efter man har lämnat den här lägenheten. Lägenheten erbjuder en boyta om 56.7 kvadratmeter som fördelas på två och ett 1/2 rum och kök . Om du drömmer om ett hem där det är enkelt att umgås är det här en lägenhet för dig.
Lägenheten har genomgående nyare golv och renoverade köksluckor i övrigt är det standard från byggåret

Att kunna umgås utomhus och ändå vara hemma är en stor trivselhöjare för många, kanske framför allt för de som bor i stan. Här erbjuds en stor balkong med sol hela dagen och kvällen, och sjöglimt till Stora Värtan, bara 400 meter bort.

I södra Hägernäs bor man mycket bra med korta avstånd till natur och kommunikationer. Det är 400 meter till badplatsens sandstrand och en lång strandpromenad som går längs med vatten till Näsby park . Promenerar man några hundra meter ytterligare kommer man på ena sidan till Viggbyholms småbåtshamn och på den andra sidan till torget i Hägernäs Strand, med restaurang Pont samt asiatiskt som sushi. Lite längre bort finner ni den fantastiska italienska Piatto Fresco.
För natthungriga finns en dygnet runt öppen Mc Donalds några hundra meter från lägenheten.

Det är mycket bra kommunikationer i området. Det finns två olika busslinjer som går till tunnelbanan vid Danderyds sjukhus/Mörby Centrum, mot Kista eller Täby C samt till Roslagsbanan. På nätterna finns det nattbuss.
Med bil tar det ca 15 minuter in till centralstationen vid lågtrafik.

Brf Flygaren 1 håller på att genomgå en omfattande förvandling som gör att Flygkårsvägen blir en del av Täbys trevligaste bostadsområden. Föreningen gör ett gediget jobb i att utveckla de gemensamma utomhusytorna och på så sätt skapas en plats att bo på som matchar den fantastiska omgivningen som finns runt om kring med både havsbad och natur runt knuten.
Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Täby

Kontakta mäklaren

Jan-Erik Claesson

SkandiaMäklarna Täby
Mäklare Jan-Erik Claesson, SkandiaMäklarna Täby
070-755 75 77