Sköldgatan 2C

Håkanstorp, Malmö kommun Se på karta

1 445 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1949
Förening
HSB BRF Kallan i Malmö
Om föreningen
Avgift
5 153 kr/mån
Pris/m²
20 942 kr/m²

På Sköldgatan finns ett stilfullt hem renoverat med finess och känsla. Planlösningen är omgjord till ett öppnare alternativ vilket berikar ljusinsläppet från två väderstreck.

Ytskikten är genomgående fräscha med släta bredspacklade väggar och enhetliga golv i kök, hall och sovrum. Som en karaktäristisk inredningsdetalj har blyinfattade fönster med smidesspröjs installerats i hallen. Vardagsrummet är uppdelat med matsal och sällskapsdel i fil. I vardagsrummet erbjuds en skön tillvaro med tjusig fiskbensparkett, målade fondväggar och infälld spotlightbelysning. Från matsaldelen har man access till bostadens balkong varifrån eftermiddagssolen avnjuts som bäst.

Håkanstorp består av lugna kvarter med närhet till såväl innerstaden som grönområden. I närområdet finner du flertalet alternativ till dagligvaruhandel så som Willys, Lidl, Lucu Food och Coop. På gångavstånd ligger Värnhemstorget som är en av Malmös knutpunkter för kollektivtrafik vilket underlättar för pendlaren. Härifrån har du även närhet till Bulltofta rekreationsområde som erbjuder inne- och utomhusgym, frisbeegolf och gröna promenadstråk.

Ses på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Kontakta mäklaren

Axel Karlsson Pacheco

Bjurfors Malmö City
Mäklare Axel Karlsson Pacheco, Bjurfors Malmö City
0701641915

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.