Höganäsgatan 7 B

Höganäs, Uppsala Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
67 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 4, hiss finns
Förening
BRF Ull
Om föreningen
Avgift
3 913 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Pris/m²
35 746 kr/m²

Välkommen till en bostad som på många sätt kan beskrivas som en drömlägenhet. Moderniteter har blandats med fint bevarade 30-talsdetaljer.

En riktig 30-talspärla belägen i Höganäs i en av Uppsala äldsta föreningar som ligger inbäddad bland grönskande träd och en blommande innergård.

Här erbjuds du en charmig 30-talslägenhet signerad Gunnar Leche med en takhöjd på ca 2,70, vackra originaldetaljer såsom spegeldörrar, bevarat trägolv samt fönster med djupa nischer. Den äldre charmen har blandats med moderna inslag såsom nytt, modernt kök. Välkomnade hall med goda förvaringsmöjlighet där ljuset flödar från rum till rum. Sovrummet är utrustat med flera fristående garderober samt en klädkammare. Innerhall med klädkammare och plats för arbetshörna för den som önskar. I vardagsrummet finns stort fönster vilket ger ett fint ljus. Här får du plats med både soffgrupp och matsalsmöbel. Badrum med fönster och duschhörna. Utöver den mycket goda förvaringen i lägenheten finns även ett rymligt källarförråd att nyttja.

Läget är perfekt för dig som pendlar eller som söker ett centralt boende. Till stadskärnan och Resecentrum tar det inte mer än några minuter att promenera. Nära till hands finns affärshuset "Kvarnen" med bl.a. stor ICA butik, blomsterbutik, restauranger, systembolag och apotek. Trevlig torghandel på lördagar på Vaksalatorg och på Väderkvarnsgatan finns Friskis och Svettis.

Bostadsrättsförening som är känd för sina vackra, omgivande syréner, tidig sommar omfamnar de innergården och bjuder på visst insynsskydd. Lummig innergård med många sittgrupper och grillplats att slå sig till ro vid. Gemensam tvättstuga samt hobbyrum finns i markplan och nås enkelt med hiss, cykelförråd finner ni på gården, en samlingslokal med bord och stolar för ca 30 personer samt bastu finns att nyttja.

Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi, föreningen sänkte månadsavgiften med ca 8 % år 2020.

-Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 29
    nov
    Sön 29 nov
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.