Väderkvarnsgatan 11 C

Höganäs, Uppsala Se på karta

2 400 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
68 m²
Byggår
1936
Förening
BRF Hermes
Om föreningen
Avgift
3 412 kr/mån
Pris/m²
35 294 kr/m²

NYTT SÄNKT PRIS! Hör av er för att boka in tid för visning! Välkommen till en mycket ljus och hemtrevlig gavellägenhet på våning två, belägen i Höganäs precis intill stadskärnan och gröna Höganäsparken. Denna mycket tilltalande lägenhet om 2,5 rum och kök stoltserar med sina stora rum, genomgående vackra trägolv, 2,7 m i takhöjd och stora fönsterpartier med djupa nischer. Lägenheten bär på en härlig kombination av ljus, rymd, funktionalitet och ståtlighet.
Planlösningen erbjuder en hall med förvaring i klädkammare. Ett trevligt kök med plats för matbord. Ett mycket rymligt och ljust vardagsrum med stora fönster ut mot den gröna innergården samt ett lika stort rum intill med plats för matsalsgrupp och med anslutning till lägenhetens balkong genom dubbeldörrar. Till detta får ni även ett stort sovrum med gott förvaring i garderober och ett helkaklat badrum med tvättmaskin.
Brf Hermes är en välskött och stabil förening med de stora renoveringarna avklarade. De boende erbjuds bl a tillgång till en grönskande innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

Höganäs har ett utmärkt centralt läge med promenadavstånd till citykärnan. Resecentrum ligger endast ett stenkast bort vilket skapar perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns bl a gym och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger. Intill finns även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel samt Uppsala konsert och kongress.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB