Lillåvägen 22b

Huskvarna söder, Jönköpings kommun Se på karta

1 350 000 kr

1 450 000 kr -7 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
68,2 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1959
Förening
BRF Skytteln nr 8
Om föreningen
Avgift
3 136 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
19 795 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING.
Berndt Lindberg 0734-13 11 02.
[email protected]

På söder, med avskilt läge och grönområde som närmsta granne, finner ni denna 2,5 rok med goda förutsättningar. Lägenheten är ursprunglig en trea, vilket gör att den enkelt går att återställa med dubbla sovrum eller nyttja som en stor tvåa. Här finns chans att renovera efter eget tycke och smak. Generöst vardagsrum med stort fönsterparti samt en inglasad balkong härligt sydvästläge där ni kan avnjuta sol hela dagen! Brf Skytteln nr 8, en stabil förening med välskött fastighet och god ekonomi. Låg månadsavgift - endast 3 136 kr!

Till bostadsrätten följer dessutom två förråd för bra förvaring och flera gemensamma utrymmen som tvättstuga, separat torkrum och stryk- och mangelrum för den egna klädvården. I källarplan finns dessutom flera cykelrum, gemensamma förråd och ett styrelserum som medlemmarna även kan låna vid önskemål. Allt detta följer med i bostadsrätten för ett komplett boende!

I närområdet kan du uppleva sköna naturupplevelser med promenader utmed den porlande Lillån som rinner igenom i den ädellövklädda Huskvarnadalen och njuta av det rika fågellivet. Lillån är också tätortsnära natur i Huskvarna söder med många stigar, men också en del asfalterade vägar där gångcykelvägar följer Lillån i norra delen och där Lillåvägen går söderut.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping

Kontakta mäklaren

Berndt Lindberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
Mäklare Berndt Lindberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
0734-13 11 02