Ebbe Lieberathsgatan 16C

Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
65 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
6 av 6, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Södra Fredriksdal
Om föreningen
Avgift
3 621 kr/mån
Driftkostnad
8 220 kr/år
Pris/m²
65 385 kr/m²
Antal besök
4 708
Dagar på Hemnet
15

Unik etagelägenhet: Terass- Balkong- Insynsskyddat läge- Högst upp i huset!

Välkommen att uppleva en unik etagebostad. Här möts ni av ett stilrent kök från Marbodal, beläget i en öppen planlösning mot vardagsrummet. En trappa upp i ett avskilt läge på bostadens övre plan ligger det stora, ljusa sovrummet. Fönsterpartiet som pryder hela ena väggen ger lägenheten är ett blickfång liksom den slående takhöjden. Tillsammans skapar dessa finesser en härlig atmosfär. Balkongen hittar vi i ett tacksamt söderläge samt takterrassen i motsatt riktning som om kvällen berikas med ljus lämnar plats för såväl utemöbler som växtlighet. Kom på visning och upplev en fantastisk bostad på plats!

(65 kvm uppmätt boarea (mätprotokoll finns). Lägenheten står registrerad som 2 rok om 40 kvadratmeter boarea och 20 kvadratmeter loftarea i ekonomisk plan och hos föreningen.)

Studio 256 är ett urbant och hållbart kvarter med karaktär nära Korsvägen. Kvarteret byggs i en stadsdel i omvandling och präglas av en spännande och hållbar arkitektur. Här finns 256 bostäder i olika storlekar. Föreningen har också en gemensam takterrass med en storbildsskärm. Perfekt för varma sommarkvällar!

För dig som vill ha ett boende med mycket stadskänsla. Du har nära till grönområden och du är inte beroende av bil. Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd, spårvagnshållplatsen ligger utanför porten där linje 2 och 4 tar dig till Korsvägen på 5 min. Till Landvetter kör flygbussen på 20 minuter från Korsvägen. I Studio 256 är alla lägenheter miljömärkta enligt Svanens riktlinjer. Detta betyder att du bor i välisolerade hus med modern ventilation ger låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat. Snålspolande kranar och moderna vitvaror sparar på naturens resurser.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City

Kontakta mäklaren

Elin Edström

Bjurfors Bostadsrätter City
Mäklare Elin Edström, Bjurfors Bostadsrätter City

Visningstider

  • 21
    sep
    Tis 21 sep kl. 17:40–18:20
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.