Ebbe Lieberathsgatan 16C

Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun Se på karta

4 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
65 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
6 av 6, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Södra Fredriksdal
Om föreningen
Avgift
3 621 kr/mån
Driftkostnad
8 796 kr/år
Pris/m²
63 846 kr/m²
Antal besök
3 479
Dagar på Hemnet
12

Välkommen till denna unika etagelägenhet på Ebbe Lieberathsgatan 16C. Med en stor balkong åt söder och en takterrass i motsatt riktning skapas här möjligheter för mysiga stunder i morgon- och kvällssol. Lägenheten bjuder in till det stilrena köket från Marbodal, beläget i en öppen planlösning mot vardagsrummet. Med pampiga fönsterpartier som sträcker sig längs den över 4 meter höga väggen. Intill sovrummet ligger trappan upp mot det rymliga sovrummet där plats finns för skrivbord eller annat möblemang. Kom på visning och upplev denna mysiga lägenhet på plats!

Bostaden är registrerad som 2 rok om 40 kvadratmeter boarea och 20 kvadratmeter loftarea i ekonomisk plan. Säljaren har låtit mäta upp bostaden och innehar ett mätprotokoll på uppmätt boarea om totalt 65 kvm BOA fördelat på entréplan samt loftplan. Mätprotokoll finns.

Studio 256 är ett urbant och hållbart kvarter med karaktär nära Korsvägen. Kvarteret byggs i en stadsdel i omvandling och präglas av en spännande och hållbar arkitektur. Här finns 256 bostäder i olika storlekar. Föreningen har också en gemensam takterrass med en storbildsskärm. Perfekt för varma sommarkvällar!

För dig som vill ha ett boende med mycket stadskänsla. Du har nära till grönområden och du är inte beroende av bil. Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd, spårvagnshållplatsen ligger utanför porten där linje 2 och 4 tar dig till Korsvägen på 5 min. Till Landvetter kör flygbussen på 20 minuter från Korsvägen. I Studio 256 är alla lägenheter miljömärkta enligt Svanens riktlinjer. Detta betyder att du bor i välisolerade hus med modern ventilation ger låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat. Snålspolande kranar och moderna vitvaror sparar på naturens resurser.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City

Kontakta mäklaren

Elin Edström

Bjurfors Bostadsrätter City
Mäklare Elin Edström, Bjurfors Bostadsrätter City