Råbyvägen 24

Kapellgärdet, Uppsala Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
68 m²
Byggår
2011
Förening
Riksbyggen BRF Tornfalken i Uppsala
Om föreningen
Avgift
4 427 kr/mån
Driftkostnad
2 748 kr/år
Pris/m²
33 750 kr/m²

Att hitta sin drömbostad kan vara tufft, nästan lite tjatigt och slitsamt. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på- och en sådan lägenhet är denna fantastiska bostad på Råbyvägen 24!

Välkommen upp till denna eleganta vindstvåa med snedtak och takfönster belägen på sjunde våningen, högst upp i huset med hiss från markplan. Här delas våningsplanet endast med en granne!

Vindskaraktären med snedtak, takfönster och fönsterkupor ger lägenheten en karaktärsfull och personlig känsla. Vidare erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som lämpar sig åt både timslånga middagar eller för den delen klassiskt fredagsmys, ett modernt badrum med dusch och bubbelbadkar, rogivande sovrum med stora fönster och utgång till den underbara terassliknande balkongen där solen ligger på under större del av dygnet. Här andas funktion, lugn och rymd som balanseras med närhet till stadens puls och fart!

Brf Tornfalken är en stabil förening med en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen har gemensamma utrymmen så som cykelrum, övernattningslägenhet och garage. I månadsavgiften ingår vatten, värme och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg om 229 kr tillkommer utöver månadsavgiften, som avser TV grundutbud och Internet.

I närområdet finns förskola, skola, gym och fantastiska Höganäsparken. Längre upp på gatan finns nyöppnad Ica-butik. Kvarnen köpcentrum med bl.a. mataffär, apotek, restauranger och systembolag ligger på bekvämt avstånd och så Heidenstams torg med allsköns närservice. Det är endast en kort promenad eller bara några få minuters cykeltur till Resecentrum och stadskärnans utbud av butiker och restauranger. Pendlarläget är bra tack vare gångavstånd och bra bussförbindelser till Resecentrum och stadskärnan. Till Gränbystaden tar du dig också enkelt med cykel eller buss och för dig som är bilburen så går det snabbt och smidigt att ta dig ut på E4:an eller väg 55 mot Enköping.

Denna bostad bör inte missas!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan