Södra esplanaden 13A

Lund - Centrum, Lunds kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
42 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Byggår
1929
Förening
BRF Bommen nr 7
Om föreningen
Avgift
2 901 kr/mån
Pris/m²
64 167 kr/m²

På utmärkt läge längs Södra Esplanadens välkända lindallé finns detta vackra rödteglade 20-talshus. Här bor du på perfekt cityläge i en mysig lägenhet med mycket karaktär och flera välbevarade originalattribut.

Via vackert trapphus nås bostaden en halv våning upp i huset. Här erbjuds praktisk planlösning och generös takhöjd som skapar fantastisk rymd. Vardagsrummet har plats för både soffgrupp och matbord. Vidare finns en trivsam halva som bidrar till den luftiga känslan och passar utmärkt till studiehörnan eller förvaringsmöbler. Från hallen nås badrummet som är helkaklat med dusch. Placerat mot lugna Prennegatan ligger ett generöst sovrum med plats för dubbelsäng, klädkammare och förvaring i platsbyggda skåp. Slutligen ett praktiskt kök med diskmaskin och plats för matbord. Ett hem med mycket känsla och karaktär - här är det lätt att trivas!

Bo i välskött och stabil förening på en av Lunds mest populära adresser. Från Esplanaden är det nära till bl.a. Mårtenstorget, Stadsparken, flertalet nationer och Universitetet. Dessutom finns utmärkta kommunikationsmöjligheter. Från busshållplatsen på Södra Esplanaden går bussar inom Lund såväl som till Malmö. Ett svårslaget läge med Lunds hela centrum runt knuten.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Väster

Kontakta mäklaren

Michelle Korén

Bjurfors Lund Väster
Mäklare Michelle Korén, Bjurfors Lund Väster
046-273 26 77