Drottninggatan 210

Norr, Helsingborg Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Byggår
1913
Avgift
4 835 kr/mån
Pris/m²
56 818 kr/m²
Antal besök
4 490
Dagar på Hemnet
6

I en ståtlig patriciervilla från 1913 med imponerande utsikt över Öresund och en miljö som påminner om ett semesterparadis, finner du en takvåning helt unik i sitt slag.

Bostaden byggdes 2007–2008 med öppen planlösning och har fantastiskt ljusinsläpp från alla fyra väderstreck. Här bor du inte i närheten av stranden – utan praktiskt taket på den och har samtidigt gångavstånd till både skogens grönska och storstadens rika utbud av restauranger, kultur och butiker. Drömlika vyer utspelar sig utanför ditt fönster från morgon till kväll samtidigt som du är skyddad från insyn. På den privata balkongen i västerläge kan du njuta av solen hela dagen och se fartygen färdas kors och tvärs över sundet.

Här kombineras det bästa av ett boende i bostadsrätt och villa på en och samma gång med faciliteter som hiss hela vägen upp till lägenheten, uppvärmd pool, SPA-rum, gym, vinkällare, trädgård, växthus och privat parkering.

Interiört samsas charmiga vinklar och vrår med ett stilrent och uttryck. Påkostade och enhetliga materialval råder i hela bostaden; ett danskt designkök med svart granitbänkskiva och vitvaror från Gaggenau, genomgående infällda spotlights, in- och utvändiga solskydd samt badrum med egen tvättavdelning.

Välkommen att leva ut din dröm på Helsingborgs riviera.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City