Rindögatan 11, 3 tr

Östermalm / Gärdet, Stockholm Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns
Byggår
1943
Förening
BRF Arméfördelningen 2 i Stockholm
Om föreningen
Avgift
3 594 kr/mån
Pris/m²
73 981 kr/m²
Antal besök
1 918
Dagar på Hemnet
3

Ljus och trivsam bostad med genomgående planlösning och balkong i högt soligt läge!
Interiört finns ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong som vetter mot gatan. Balkongen har ett soligt läge med många soltimmar under sommaren. I mitten av bostaden finns en rymlig hall med inbyggda garderober samt ett badrum med tvättmaskin. Sovrummet ligger mot den grönskande och lugna baksidan och har plats för dubbelsäng och mycket förvaringsmöjligheter finns i inbyggda garderober. Köket har en rymlig matplats i anslutning invid burspråket samt generösa arbets- och förvaringsytor. Här finns bland annat gasspis, elugn, diskmaskin och inbyggd mikro. Alla rum har dimbar belysning, inklusive badrummet.

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. I föreningen finns 104 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 2 hyresrättslokaler. Föreningens adresser är Rindögatan 5-13, fastigheten byggdes 1942-43 och för medlemmarna att nyttja finns hissar, cykelrum, tvättstuga och källarförråd.

I närområdet finns goda kommunikationer i form av såväl buss som tunnelbana. Området har en härlig charm av att ha närheten till Gärdets grönska såväl som det är promenadavstånd in till city. Här finns även bland annat matbutik, sushi, frisör och pizzeria.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

Visningstider

  • 8
    aug
    Sön 8 aug kl. 13:20–13:50
    Välkomna på visning - Föranmäl er gärna via annons eller till mäklare.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.