Fagottgränden 17A

Östra Torn, Lunds kommun Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
64 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1970
Förening
HSB BRF Fagotten i Lund
Om föreningen
Avgift
4 088 kr/mån
Pris/m²
32 734 kr/m²
Antal besök
484
Dagar på Hemnet
3

Med närhet till Lunds stadskärna bor du på optimalt läge på barnvänliga och alltid lika populära Östra Torn. Omgivningarna är uppväxta och lekfulla med mysiga promenadstråk genom blandad bebyggelse, hästhagar och åkermark längre österut.

Lägenheten är väldisponerad med genomgående planlösning och erbjuder generösa kvadratmeter som gör att lägenheten upplevs ljus och luftig. Alla ytskikt såsom golv, väggar och tak renoverades 2015, då även säkerhetsdörr och ny elcentral installerades. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen, med lärktrall från 2015, belägen i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Vardagsrummet är luftigt och ger plats för större sällskapsmöblemang och inredning efter tycke och smak. Ekparketten (skeppsgolv) lades in 2015.

Köket är ljust och rymligt med gott om plats för matbord. Originalköket är väl bevarat och luckorna är renoverade. Det finns gott om skåpsförvaring och arbetsytor.

Sovrummet är väl tilltaget och erbjuder god förvaring i garderoberna. Mellan sovrum och vardagsrum finns en rymlig klädkammare som även kan användas som hemmakontor eller hobbyrum för den som önskar. Entrén är välkomnande och har plats för upphängning av ytterkläder. Den mynnar ut i en hall med integrerade garderober. Härifrån nås badrummet som renoverades 2009 med smakfulla val och utrustat med dusch och infällbara duschdörrar.

Trappuppgångens egna tvättstuga är bekvämt belägen på samma våningsplan som lägenheten.

Brf Fagotten är en välfungerande förening med god ekonomi som värnar om sina medlemmars trivsel. Det finns gemensamma tvättstugor, odlingslotter, bastu och förråd som kan nyttjas mot en symbolisk kostnad.

Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats runt knuten och nära till motorvägspåfart för den som pendlar. Centrum ligger inom cykelavstånd och Universitetet och Ideon ligger i närheten. Området ligger dessutom på spännande och expansivt läge i Lund. Strax norr om föreningen etableras just nu en ny innovativ stadsdel med utgångspunkt från de två världsomskrivna forskningsanläggningarna Max IV och ESS. På några års sikt kommer det innebära en ökning av både boenden och sysselsättning för stadsdelen. Området erbjuder även bl.a mataffär, skolor och förskolor.

Välkommen på visning och ta del av en rymlig tvåa bland uppskattade omgivningar!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Centrum

Kontakta mäklaren

Kristoffer Cedergren

Bjurfors Lund Centrum
Mäklare Kristoffer Cedergren, Bjurfors Lund Centrum
0739206654

Visningstider

  • 3
    okt
    Sön 3 okt kl. 14:00–14:30
    Bokad visning! Boka via Bjurfors.se för att kontrollera lediga tider
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.