Bjursätragatan 37 - acceptpris

Rågsved Bjursätrahöjden, Stockholms kommun Se på karta

2 450 000 kr

1 995 000 kr +23 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Ja
Byggår
2009
Förening
BRF Bostaden i Bjursätra
Om föreningen
Avgift
4 061 kr/mån
Pris/m²
35 507 kr/m²

Välkommen till denna luftiga och mycket fräscha 2,5a med stor balkong. Lägenheten är byggd 2009 och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora ytor för trevlig sällskapsmöblering. Gavelläge, loggia och en stor balkong med god plats för utemöbler. Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och ingång till klädkammare. Stilrent kök med goda förvarings och arbetsytor och all utrustning man önskar. Helkaklat och fräscht badrum med generösa ytor. I hallen finns gott om förvaring och till lägenheten hör även ett källarförråd. Lägenheten är idag tom och inflyttning går bra omgående.

I närheten finns också Rågsveds, Högdalens och Hagsätra centrum som alla erbjuder service som vårdcentral, apotek, post och dagligvarubutiker. Både busslinjer och tunnelbanestation finns inom gångavstånd. Precis utanför porten går buss 744 som går mot Huddinge och Högdalen.

Bjursätra har gamla anor. Redan på 1600-talet fanns här ett torpställe där småbönder sekel efter sekel strävade med boskap och odling alldeles intill sjön Magelungen. Fortfarande brer grönområdena ut sig och utmed sjön kan man vandra på vindlande stigar i rena trollskogen. På höjden ovanför står nu nyproducerade bostadsrätter med ett sparsmakat formspråk och utsikt över hela härligheten.

Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022