Skvadronsbacken 11

Rissne, Sundbybergs kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Förening
BRF Skvadronen Ett
Om föreningen
Avgift
3 300 kr/mån
Pris/m²
37 803 kr/m²

På Skvadronsbacken finner du denna ljusa samt välplanerade 2.5a där man har tagit tillvara på varje kvadratmeter för att maximera ytan! Här möts du av flertal fönsterpartier som gör att lägenheten känns både luftig och ljus. Precis när man kliver in till vänster finner du plats för avhängning samt skoställ och till höger en garderob med goda förvaringsmöjligheter. Vidare in ett helkaklat och stilrent badrum med badkar, wc och handfat samt kommod, här har man även plats med en tvättmaskin om man så önskar. Fortsätter du in i bostaden möts du av ett ljust vardagsrum med ingång till ett litet extrarum som man har valt att bygga till för att få till extrautrymme.
Köket är rymligt och innehar goda förvaringsmöjligheter samt plats för minst 4 personer att sitta i köket. Via köket når du den stora balkongen som ligger högt upp i huset, här föreställer jag mig att du kommer spendera många härliga timmar. Önskar du glasa in balkongen har du möjlighet till det.
Ett stilrent och rymligt sovrum som ligger perfekt avskilt från bostadens sociala del och som även har perfekt plats för skrivbord om man så önskar.

Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2021), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2023). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum som kommer inom kort att renoveras av fastighetsförvaltaren Balder. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm.

Välkomna på visning till denna perfekta bostad!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Amanda Barsoum

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Amanda Barsoum, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
073-939 89 38