Östra Finnbodavägen 13 B

Saltsjöqvarn, Nacka Se på karta

7 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
116 m²
Våning
1
Byggår
2015
Förening
BRF Nacka Saltsjöterrassen 37:13
Om föreningen
Avgift
4 848 kr/mån
Driftkostnad
7 800 kr/år
Pris/m²
64 612 kr/m²

Accepterat pris.

Varmt välkomna till Brf Saltsjöterrassen som ligger på en terrass ut mot Stockholms inlopp.

Bostaden karakteriseras av exklusiva och moderna materialval. Ett stort härligt allrum med braskamin, stora fönster ut mot vattnet och ett vackert kök med en stor köksö ut mot vardagsrummet. Här njuter du gärna framför braskaminen eller bjuder hem till stora middagar med utsikt över båtarna som passerar alldeles utanför. Ett mysigt sovrum med ett intilliggande walk-in closet samt ett lyxigt badkar där du kan njuta efter en lång arbetsdag. En gäst-wc som nås via hallen samt ett rum som idag används som ett gästrum/sovrum eller arbetsrum finns längst in i bostaden. Ett exklusivt badrum fullt utrustat och med egen tvättstuga samt stora platsbyggda garderober som nås via hallen.

Vackra materialval i samspel med ett annorlunda tänkande och ett rum som erbjuder en social oas för livets alla tillfällen. En bostad som helt enkelt måste upplevas på plats.

Notera att bostaden endast är registrerad som en 1,5 rum och kök med med 36 kvm boarea. och 80 kvm biarea.

Område och kommunikation
Samtidigt som du har närheten till stadens puls erbjuder Saltsjöqvarn ett lugnt och vackert boende intill Saltsjöns vatten med Djurgården i fond. I området finns populära uteserveringen Boule & Berså och Marina Elite Hotel, som sommartid också har en härlig uteservering. Närheten till Södermalm, Hammarby Sjöstad och Finnboda bjuder på ett brett utbud av restauranger och caféer. Utmärkta kommunikationer med buss, Saltsjöbanan och båt, där sistnämnda tar dig till Nybrokajen via Djurgården alternativt vidare ut mot Nacka strand och Frihamnen. Flertalet bussar går ifrån Henriksdal där du inom 5 minuter når Slussen, Sickla köpkvarter eller Nacka Forum. Dessutom stannar busslinje 53 precis utanför huset.

Välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.