Kristallvägen 131, vån 1 av 2

Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun Se på karta

2 500 000 kr

2 695 000 kr -7 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1950
Förening
BRF Turmalinen 2
Om föreningen
Avgift
3 366 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
43 103 kr/m²

VISAS SÖN 4/12 KL. 13:45-14:15! En underbar och smakfullt renoverad minitrea med skogen som närmsta granne! Köket är riktigt snyggt och går i en ljus färgskala som bryter av mot det mörka golvet. Stort vardagsrum med utgång till balkongen som har ett riktigt bra solläge och utsikt över trädtoppar som under sommarhalvåret är i full grönska.

Föreningen är omtyckt och fastigheten är belägen på en lummig återvändsgata som kantas av grönska. Gården har en stor platsbyggd grill som föreningens medlemmar kan nyttja. Runt hörnet finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som bland annat tar dig till Telefonplan och Älvsjö på några få minuter. Här bor du med ca 10-15 min gångavstånd till Telefonplan och Älvsjö samt 15 min cykeltur till Hornstull. På Telefonplan finns flertalet restauranger, bland annat populära Landet, Konstfack, vårdcentral, bibliotek och bra allmänna kommunikationer i form av T-bana och bussar. Även Älvsjö torg erbjuder gott om serviceutbud, bland annat restauranger, caféer, matbutik och gym. Från Älvsjö station når du Stockholms central på 9 min via pendeltåg.

Som boende här har man nära till det mesta. Café och restauranger finns i närområdet. Fina Solbergaskogen har promenadstråk där du kan träffa både harar, rådjur, ekorrar och hackspettar. Där finns också ett nytt utegym. Populära parkleken Kristallen har allt för de små, inklusive pulkabacke om vintern. Även den nya lekparken Apelsinen och en skateboardpark finns på nära gångavstånd. Nyanlagda Solberga bollplan är en härlig mötesplats med full plan och läktare. Omtyckta förskolor och skolor finns i området. Engelska skolan och utbyggda Kämpetorpsskolan finns intill nya Älvsjöstaden. Västberga handel når man på några minuters promenad och där hittar man det mesta i serviceväg, bl a Systembolag, Stora Coop (inkl post), Gymgrossisten, apotek, Rusta, Jysk, Cykloteket, gym och bensinstation. Det finns också välbyggda cykelbanor som snabbt leder vidare till närliggande delar av Hägersten/Liljeholmen, till Södermalm eller söderut till t ex Västertorps idrotts- och simhall, Kungens Kurva m m.

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Älvsjö

Kontakta mäklaren

Josefine Granli

BOSTHLM Älvsjö
Mäklare Josefine  Granli, BOSTHLM Älvsjö
070-888 37 80