Åkersbergavägen 1B

Tuna, Österåker Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
72,5 m²
Balkong
Ja
Byggår
1967
Förening
HSB BRF Spåret i Åkersberga
Om föreningen
Avgift
3 754 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
27 517 kr/m²
Antal besök
1 035
Dagar på Hemnet
8

Nu har du chansen att förvärva denna trivsamma 2,5 rok med perfekt läge i Tuna med härliga promenadstråk och Åkersberga Centrum ett stenkast ifrån. Hur bra som helst! Här får du lite villakänsla i ett av de låga husen som angränsar till Tunas villabebyggelse, med en balkong i helt rätt solläge med sol från förmiddag till efter att middagen har avslutats.

Trivsam hall med plastsbyggda garderober, generöst vardagsrum med fint ljusinsläpp via stora fönster, även sovrummet är stort och luftigt. Kök i anslutning till trevlig matplats för det större sällskapet. Stambytt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Externt praktiskt förråd och nya 3-glas fönster. Parkeringsplats och garage finns att hyra via föreningen.

Åkersberga Centrum som ligger endast 75 m bort från porten där du finner det mesta att önska - bra kommunikationer såsom Roslagsbanan som tar dig till Östra Station på 30 minuter och även direktbussar till Danderyds sjukhus. Med ett kort och bekvämt avstånd har du möjlighet att handla och göra dina ärenden i centrum till fots. Dessutom förskolor och skolar i närområdet. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Österåker

Visningstider

  • 31
    maj
    Imorgon kl. 13:15–13:45
    Välkommen på visning eller kontakta mäklaren för att boka en privat visning!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.