Gävlegatan 4, 4tr

Vasastan - Vasaparken, Stockholms kommun Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Andel i bostadsförening
Antal rum
2,5 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 5, hiss finns
Byggår
1928
Avgift
3 127 kr/mån
Pris/m²
99 929 kr/m²

Attraktiv adress - Stabil förening med låg belåning - Stor balkong kommer att installeras q1/q2 2023 - Fri sikt över mot lugna innergårdar -

Varmt välkomna till en av Vasastans mest eftertraktade adresser Gävlegatan 4. Här finner vi 70 välplanerade kvadratmeter i en stabil och aktiv förening i vackert 20-talshus. Byggåret speglar sig i flertalet attribut så som väl tilltagen takhöjd, stora fönster med djupa fönsterkarmar och spröjs samt fiskbensparkett i original vilket gör att bostaden upplevs varm och hemtrevlig. Visst renoveringsbehov ger möjligheten att ska sitt drömhem.

Redan i bostadens entré ges en välkomnande känsla och hallen är det som knyter samman bostaden på ett naturligt sätt. Här finns gott om plats för avhängning och avlastningsmöbel, till höger nås bostadens rymliga och välplanerade kök. Gott om arbetsyta på fin bänkskiva samt förvaring samt plats för matbord.

Vidare in från hallen är sovrummet placerat, detta är i generös storlek med plats för dubbelsäng, sängbord och mycket bra förvaringsmöjligheter. Här kommer det att monteras en balkong under första kvartalet av 2023. Balkongen kommer att vetta ut mot föreningens lugna och lummiga innergård vilket ger ett ostört läge. Säljaren står kostnaden för den nya balkongen.

Vardagsrummet är även detta i generös storlek och rymmer både stor soffgrupp och soffbord samt matplats för flera personer och annan önskvärd inredning.

Badrummet nås från den inre hallen och är inrett med helkaklade väggar, klinkergolv. Utrustat med wc, badkar och handfat.

Bostaden är belägen på en av Vasastans mest eftertraktade adresser med direkt närhet till allt staden har att erbjuda såsom restauranger, caféer och butiker. På ena hållet nås genom kort promenad knutpunkten vid Sankt Eriksplan och på andra expansiva Torsplan, båda erbjuder otroliga kommunikationsmöjligheter som tar en runt i staden och långt utanför. Vid Torsplan så kommer T-banestation Hagastaden (gula linjen) att vara inom gångavstånd. Ett stenkast bort finner vi flera grönområden såsom Hagaparken, Vasaparken och promenadstråk längs Karlbergskanalen där man kan njuta av härliga promenader och aktiviteter. Dessutom bor man i en fantastisk förening med stabil ekonomi och aktiv styrelse.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan

Kontakta mäklaren

Andreas Ångström

Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
Mäklare Andreas Ångström, Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
070-219 00 24
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas