Kungsgatan 2E

Väster, Jönköpings kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
71,5 m²
Våning
1
Byggår
1992
Förening
Riksbyggen BRF Hälsan
Om föreningen
Avgift
3 772 kr/mån
Pris/m²
32 098 kr/m²

Välkomna till denna trevliga 2,5a på populära väster belägen i en välskött och stabil Riksbyggen förening. Bostaden ligger bekvämt på första våningen mot innegården och en våning upp mot gatan. Här erbjuds ett större sovrum och ett mindre gästrum som likväl funkar som kontor eller varför inte en walk-in-closet. De sociala ytorna är goda med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket bjuder in till större middagar och sällskap. Bostaden erbjuder dessutom en egen uteplats och balkong vilket är unikt med dess centrala läge. Förvarings möjligheterna är god med en större klädkammare i bostaden centralt placerat samt ett rymligt källarförråd. Värt och nämna är att Bredband och Tv ingår i avgiften.

Här på Väster erbjuds en härlig mix av nöjen för alla åldrar. Huvudnumret är lördagens torghandel som drar stor publik varje vecka, tack vara sitt rikliga utbud med allt från blommor till mat. För den aktive ligger idrottshuset precis intill med möjlighet till flera olika aktiviteter. Kvällarna spenderas på någon av de mysiga kvarterskrogarna. Sammanfattningsvis är detta centrala läget svårslaget.

Bostadsrättsföreningen Hälsan är en välskött, solid och stabil förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och ett ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller festlokal, övernattningslägenhet, garage, cykelrum, grovsoprum, en trevlig innergård samt tvättstuga och soprum. Föreningen är av modell större och består av hela 222 bostadsrätter. Riksbyggen ansvarar för förvaltningen vilket är en trygghetsfaktor.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping

Kontakta mäklaren

Ossian Rosén

SkandiaMäklarna Jönköping
Mäklare Ossian Rosén, SkandiaMäklarna Jönköping
070 824 22 22

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.