Kommande

Östra Porten 35

Ytterby, Kungälv Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
70,2 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1989
Förening
BRF Östra Porten
Om föreningen
Avgift
4 658 kr/mån
Driftkostnad
10 932 kr/år
Pris/m²
28 419 kr/m²
Kommande

En välplanerad rymlig tvåa som byggts om till en yteffektiv trea med bra planering, ljusinsläpp i två väderstreck, gott om förvaring, fräscha ytskikt och som pricken över i:t en charmig altan i rakt västerläge! Här finns möjligheten att bevara bostaden som trea eller återställa till en stor och rymlig tvåa. Föreningen erbjuder garageplats eller p-plats och för den som pendlar ligger tåg och busstation endast ett stenkast bort. Helt utan mellanliggande stationer når ni Göteborg C är ni på endast 17 minuter!

Lägenhetens pärla är klart den stora ombonade uteplatsen med solläge under både dag som kväll. Både altan och rummens fördelning ger utrymme för mycket socialt umgänge med genomtänkta ytor! Ett fint plus i kanten är självfallet att det finns tillgång till både föreningslokal och gemensam grillplats.

Ett perfekt läge för dig som uppskattar närhet till goda kommunikationer, natur och stad. Ett mysigt och familjärt område samt en bostad med härlig radhuskänsla. Ett underbart bra boende som bör upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.