Åbylundsgatan 50

Åbylund, Linköpings kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1953
Förening
Riksbyggen BRF Linköpingshus nr 10
Om föreningen
Avgift
2 652 kr/mån
Driftkostnad
6 180 kr/år
Pris/m²
32 672 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en trevlig lägenhet belägen i ett av Linköpings attraktivare områden. Högst upp i huset på våning tre möts du av en ljus och rymlig tvåa med optimalt läge i Åbylund och fönster i två väderstreck. Genomgående fint skick med en väldisponerad planlösning som öppnar upp för sociala sammanhang. Från vardagsrummet når du den härliga stora balkongen i söderläge från vilken du ser föreningens grönområde. Här har du en förmånlig månadsavgift om 2652 kr där värme, vatten och kabel-tv ingår. Obligatoriskt tillägg för bredband om 165 kr/mån. En lägenhet för paret studenten eller dig som vill bo med bekvämt avstånd till allt.

Välkommen till Åbylundsgatan och trivsamma Åbylund, som är ett lugnt område nära såväl naturområden som centrum och universitet. Lägenheten erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med ett underbart ljusinsläpp där du har direkt utgång till bostadens balkong i söderläge. Köket är välplanerat med många arbetsytor och plats för matbord. Perfekt utformat för dig som gillar att laga mat och bjuda hem vänner eller familj på middagar. Vidare erbjuds ett rogivande sovrum med gott om förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med allt som kan tänka behövas. Utöver de goda förvaringsmöjligheterna i sovrummet finns även garderob i hallen, ett vindsförråd och ett matkällarförråd.

Ypperligt läge med cykelavstånd till såväl stadskärnan, universitetsområdet, de många arbetsplatserna i Mjärdevi-området och till Resecentrum samt Linköpings rika serviceutbud. I området har du likaså tillgång till bussförbindelser som tar dig till Linköpings olika stadsdelar. Här bor du i en stabil och välskött förening i populära Åbylund med låg belåningsgrad, låga månadsavgifter och god ekonomi. Föreningen har dessutom fem lokaler vilka genererar intäkter. Inom föreningen finns flera fina och välskötta gemensamma faciliteter såsom tvättstugor, gym utrustat med crosstrainer, löpband, styrketräningsmaksiner, fria vikter och motionscykel, bastu, hobbylokal och övernattningslägenhet.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Linköping

Kontakta mäklaren

William Westerdahl

Bjurfors Linköping
Mäklare William Westerdahl, Bjurfors Linköping
073-598 68 76