Nyproduktion

Rödklövern 6

Adelsö Stenby, Ekerö Se på karta

1 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
26 m²
Byggår
1952
Förening
BRF Adelsön
Om föreningen
Avgift
1 641 kr/mån
Driftkostnad
4 500 kr/år
Pris/m²
48 077 kr/m²
Antal besök
818
Dagar på Hemnet
19
Nyproduktion

-NYRENOVERADE ADELSÖGÅRDEN MED 24 BOSTADSRÄTTER VID MÄLAREN, ETAPP 1-
Välkomna till bostadsrättsföreningen Adelsön, belägen vid Mälarens strandkant. Ett härligt boende i unik Miljö på Adelsö, granne med Mälaren.
Här erbjuds möjlighet att köpa nyrenoverade Bostadsrättslägenheter i en nyligen bildad förening. Alla lägenheter är utrustade med nya kök/pentryn, renoverade badrum och renoverade ytskikt. Varje lägenhet har en härlig egen avgränsad altan med plats för både loungemöbel och matgrupp. Altanerna har fin utsikt mot den gemensamma kringbyggda gården och sjöutsikt mot Mälaren. Här är det lite Bullerbykänsla som gör det så trivsamt för både barn och vuxna. Här bor man i vårt världsarv och kan avnjuta lugnet på vinterhalvåret och tillbringa härliga somrar med bad i en grönskande miljö.
Endast 55 minuter från Stockholm. Goda kommunikationer med buss som stannar strax utanför området. Bussen tar dig bl. a in till Brommaplan där tunnelbanan finns alternativt kan man fortsätta med bussen mot Solna C och vidare mot Mörby C.
Ifrån området har man gångavstånd till en trevlig matbutik i form av en lanthandel. Matbutiken erbjuder också catering. Cykelavstånd till ett café vid Hovgården som är öppet under sommarhalvåret. Ifrån Hovgården kan man även sommartid ta sig med båt till Birka.
Bostadsrättsföreningen upplåter bostäder för fritidsboende vilket gör att man har möjlighet att hyra ut sin lägenhet när man själv inte nyttjar den och på så sätt få intäkter vilket ger fördelaktiga boendekostnader. Projektet uppdateras löpande med nya bilder på renoveringar som utförs.
Vi kommer att släppa ETAPP 1 som innefattar Gulmåran och Rödklövern med 13 lägenheter först. Varmt välkomna till BRF Adelsön! OBS!! Detta är inte ett nybyggnadsprojekt, det är nyrenoverade lägenheter i en nybildad bostadsrättsförening!

Läs mer om bostaden
Mäklarringen Ekerö