Stekastigen 10

Agnesberg, Göteborgs kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1967
Förening
Riksbyggen BRF Agnesbergshus nr 2
Om föreningen
Avgift
4 668 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
21 405 kr/m²

Ljus och fin genomgångstvåa med stor uteplats i perfekt solläge. Rymliga boytor på hela 60,5 kvm med optimal planlösning och fina grönytor alldeles utanför huset. Lägenheten erbjuder badrum med helkaklade ytor och tvättmaskin. Ljusa ytskikt är genomgående i bostadens samtliga rum i form av målade och tapetserade väggar. Fint ekparkett löper mellan vardagsrum och sovrum samt matchande laminatgolv i hall och kök. Fullt utrustat kök med diskmaskin och praktiska matlagningsytor. Gott om förvaringsmöjligheter tack vare rymlig klädkammare i hallen och en praktisk garderobsvägg i sovrummet. Förråd för ytterligare förvaring nås i föreningens källare på nr 14.

Stekastigen ligger på lugn gata med återvändsgränd. Föreningens fastighet har sedan 2015 genomgått större renoveringsarbeten. I samband med renoveringen fick lägenheten nya 3-glasfönster och ny dörr till uteplatsen. Samtliga fasader målades och taket lades om. Nya garage byggdes och parkeringsplatserna asfalterades om.

Bra kommunikationer med direktbuss 173 från hållplats Steken in till Göteborgs Centrum (Svingeln/Heden) på ca 15 min. Via Steken passerar även buss 401 som tar oss vidare in till Angereds Centrum på ca 5 min. Angereds centrum erbjuder ett stort utbud av handel (ICA MAXI), närsjukhus, idrotts-arena med mycket mer. För dig som har bil på Stekastigen finns parkeringsmöjligheter i form av utomhusparkering och garage. Ytterligare parkeringsplatser för gäster finns också tillgängliga längs gatan.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost

Kontakta mäklaren

Lovisa Hägermalm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
Mäklare Lovisa Hägermalm, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Nordost
0735-18 88 60

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.