Helsingforsgatan 15, högst upp!

Akalla, Stockholms kommun Se på karta

1 700 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
1975
Förening
HSB BRF Imatra i Stockholm
Om föreningen
Energiklass
F
Avgift
3 625 kr/mån
Pris/m²
33 333 kr/m²

Välkommen till en optimal 2:a med bästa förutsättningar för att trivas! Bostaden präglas av sociala ytor vilket naturligt bjuder in vänner och familj till härligt häng med mycket skratt. Fint kök med rymlig matplats samt full maskinell utrustning. Badrummet har både badkar samt kommod som höjer bekvämligheten. Ett trevligt inslag är också fönstret som släpper in ett fint ljus. Trivsamt och fint sovrum men bostadens hjärta utgörs av den mysiga balkongen som välkomnar eftermiddagssolens strålar.

Du bor i en stabil och eftertraktat förening där ALLT ingår i den låga avgiften, till och med tvättmedlet i den gemensamma tvättstugan! Det gör i sin tur att du får utrymme till mer nöje för pengarna!

Känn vardagslyxen genom att bo med närhet till allt du behöver så som matbutiker, service, natur och bra kommunikationer.
För den aktiva har du ishall, badhus och en fotbollsplan intill, du är även granne med det natursköna Järvafältet som skänker vacker grönska och harmoni med alla härliga promenadslingor, fina cykelvägar, gröna ängar och såklart, djurlivet. Intill området finner du Akalla by med sina fina gamla gårdar, fritidsverksamhet, minigolfbana och 4H gård.

Populära handelsplatsen Barkarby ligger endast 6 minuters bussfärd ifrån och Kista når du på 3 minuter med tunnelbanans blå linje, vill du känna citylivets puls tar det ca 20 minuter in till City.
Här kommer du att trivas!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Järfälla

Kontakta mäklaren

Jony Eliyo

SkandiaMäklarna Järfälla
Mäklare Jony Eliyo, SkandiaMäklarna Järfälla
0729623604