Torneågatan 35, 1tr

Akalla, Stockholms kommun Se på karta

1 950 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1975
Förening
HSB BRF Akallahöjden i Stockholm
Om föreningen
Avgift
3 965 kr/mån
Pris/m²
30 000 kr/m²

Ett unikt tillfälle att förvärva denna sociala 2:a, en bostad utöver det vanliga som erbjuder både balkong och uteplats!
Akallas absolut finaste juvel i ett attraktivt område som utmärker sig med sin trevliga och lummiga miljö, perfekt för den dagliga återhämtningen från storstadsstressen.

Tänk dig att du har vänner eller familj på besök, kvällen startar med tillagning av en läcker måltid lagad i det optimala köket som endast klär en mästerkock! Generösa arbetsytor, gott om förvaring bakom släta fronter, full maskinell utrustning och gott om utrymme för större matgrupp. Här når du den fina balkongen där du förmodligen startat din dag mot morgonsolen strålar och fåglarnas kvitter. Med mätta och belåtna gäster bjuder det ljusa och rymliga vardagsrummet naturligt in det större sällskapet inför spel- eller film-kvällen. Med ett kliv ut når du bostadens hjärta, den gröna uteplatsen. Likt en grönskande idyll garanteras många härliga stunder, uteplatsen är beläget i ett lugnt läge och förlängs tack vare den grönskande gräsplätten som omfamnas av skogsdungen. Årets grillfest lär ta plats precis här!

Lägenheten är belägen i ett optimalt läge med närhet till allt du behöver, känn av vardagslyxen när du med ett stenkast bort når Akalla centrum som erbjuder så som matbutiker, restauranger, pubar, service och bra kommunikationer.

För den aktiva har du ishall, badhus och en fotbollsplan intill, du är även granne med natursköna Järvafältet som skänker vacker grönska och harmoni med alla härliga promenadslingor och fina cykelvägar. Intill området finner du Akalla by med sina fina gamla gårdar, fritidsverksamhet, minigolfbana och 4H gårds verksamhet. Populära handelsplatsen Barkarby ligger endast 6 minuters bussfärd från Akalla Centrum och Kista når du på 3 minuter med tunnelbanans blå linje, vill du känna citylivets puls tar det ca 20 minuter in till City.

Välkommen till ett hem med alla rätt!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kista

Kontakta mäklaren

Michaela Lopez

HusmanHagberg Kista
Mäklare Michaela Lopez, HusmanHagberg Kista
0704256266