Prostvägen 4

Almby, Örebro kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1954
Förening
HSB BRF Mälaren i Örebro
Om föreningen
Avgift
3 281 kr/mån
Pris/m²
28 476 kr/m²

Hemtrevlig och välplanerad lägenhet på två rum och kök 52,5 kvm belägen i omtyckta Almby. Läget är perfekt, enbart 5 minuters cykelväg till Örebro universitet och 10 minuter till Örebro City. Det finns goda bussförbindelser utanför huset.

Köket erbjuder goda arbetsytor, bra förvaring och plats för matbord. I sovrummet finns det plats för dubbelsäng och garderob. Ett öppet och stort vardagsrum med utgång till balkong i söderläge.
Den charmiga balkongen insynsskyddad mot en grönskande gräsyta.

I avgiften på 3 281 kr/mån ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt en avsättning till inre rep.fond. I inre reparationsfonden finns idag 4 099 kr. (Kontrollerad 2022-04-08)

I föreningen finns 17 garage platser samt 38 p-platser med separat kö. Till lägenheter hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Utöver detta har föreningen 3 tvättstugor, 3 torkrum, gästlägenhet att hyra, gemensamhetsrum med bastu, pingisbord samt ett hobbyrym. Under 2020 installerade förenigen solceller vilket bidrar till lägre driftkostnader i föreningen.

Utöver närheten till city och universitetet finns även Osets naturreservat med fina promenadstråk i magisk natur. Bageri i samma byggnadskropp och med kort gångavstånd till mataffärer, blomsterhandlare, hårsalonger, flera restauranger och gymanläggningar.

Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info samt om ni önskar en privatvisning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Petter Hedström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Petter Hedström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
0704541900

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.