Eriksgatan 25C

Älmhult Centrum, Älmhults kommun Se på karta

695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Våning
1 av 3, hiss finns
Byggår
1953
Förening
HSB BRF Allbo-Dacke i Älmhult
Om föreningen
Energiklass
F
Avgift
4 508 kr/mån
Driftkostnad
6 300 kr/år
Pris/m²
12 193 kr/m²

Välplanerad och centralt belägen lägenhet på 57 kvadratmeter med smart planlösning och fantastiskt ljusinsläpp ifrån tre väderstreck. Lägenheten är ljus och fräsch med inslag av trendiga jordnära färger. Läget är bekvämt och lugnt på första våningen med hiss från markplan. Bostaden benämns som en 2:a men har ett unikt extra rum, ett genomgångsrum, som kan användas som kontor, matplats, sovalkov eller vad som önskas.

Entrén välkomnar in till bostaden med dagsljus från fönstret mot norr. Till höger finns det praktiska och ljusa köket med gott om förvaring och bra arbetsytor. Till vänster ligger det väldisponerade badrummet som renoverades 2021. Rakt fram finns genomgångsrummet som för tillfället används som kontor. Härifrån nås åt höger det ljusa och rymliga sovrummet med gott om förvaring. Via glasade dubbeldörrar nås till vänster vardagsrummet med plats för soffgrupp och matsalsmöbel. Från vardagsrummet nås inglasad balkong i västerläge med grå nålfiltsmatta och solskydd.

I källaren finns förråd till lägenheten samt en gemensam tvättstuga med torkrum. På vinden finns ytterligare förråd. Gemensamma grönytor med träd och buskar, en centralt placerad gemensam lekplats samt grillplats finns på gården.

På Eriksgatan finns dessutom närhet till allt man behöver och det är endast kort gångavstånd till butiker, service och kommunikation. Fönsterbyten kommer att utföras under det kommande året. Kontakta mäklare för mer information och anmälan till visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Älmhult

Kontakta mäklaren

Linda Svensson

Svensk Fastighetsförmedling Älmhult
Mäklare Linda Svensson, Svensk Fastighetsförmedling Älmhult
+46700904958