Johan skyttes väg 198

Älvsjö Centrum, Stockholms kommun Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1939
Förening
BRF Metropolen
Om föreningen
Avgift
4 301 kr/mån
Driftkostnad
5 017 kr/år
Pris/m²
43 864 kr/m²

Välkomna till Johan Skyttes väg 198 och denna rymliga tvåa med Älvsjö centrum runt knuten. Efter 16 år är det dags för nya ägare att ta över denna välskötta lägenhet! Här bor du i en superbra förening som uppskattas av bostadsinnehavarna. På gården har man grillmöjligheter och två allmänna balkonger att nyttja. F.n. är det inga köer för att få parkeringsplats!

Bostaden erbjuder flertalet bevarade detaljer från byggåret, där såväl takhöjden om ca 2,7 m och spanjoletterna i fönstret är tidstypiska för 30-talet. Här bor du i en bostad med ett nyrenoverat kök, ett ljust vardagsrum samt ett stort sovrum med balkong. Badrummet är helkaklat och fräscht. I hallen ryms god plats för avhänging av ytterkläder. Vidare erbjuds gott om förvaringsytor i de generösa klädkamrarna. Ett perfekt hem för såväl förstagångsköparen, pendlaren som för den som värdesätter både närheten till stan och grönområdena.

Här bor du med direkt närhet till Älvsjö centrum och alla dess fördelar med service, kommunikationer, restauranger och caféer, samtidigt som du bor i mysig fastighet med vackra, blomstrande träd på gården. På promenadavstånd nås bland annat Älvsjöskogen med joggingspår, samt Långsjöbadet med bryggor och badklippor. Till bostaden hör ett källarförråd som finns i huset, likt tvättstugan som finns på samma plan.

Varmt välkomna att boka in er på visningarna!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen

Kontakta mäklaren

Zerina Teymur

Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen
Mäklare Zerina Teymur, Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen
070-414 3880

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.