Kabelverksgatan 14

Älvsjö, Stockholm Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
36 m²
Biarea
10 m²
Balkong
Nej
Byggår
2019
Förening
BRF Solstrålen i Älvsjö
Om föreningen
Avgift
2 929 kr/mån
Pris/m²
66 528 kr/m²

Bostaden disponeras över 46 kvm varav 10 kvm är biarea, anledningen till uppdelningen är att bostaden till viss del är byggd under marken och därför krävs att 10 kvm av bostadens boyta klassas som biyta. För dig som boende gör detta ingen skillnad då du bor som att du hade 46 kvm boyta!

En fantastiskt ljushet, öppna sociala ytor samt stora fönsterpartier som släpper in ljuset vilket piggar upp dig som boende. Bostaden erbjuder dig ljusa och fräscha detaljer vilket verkligen skapar en skön känsla av nytt, samtidigt som det ger dig ett varmt välkomnande redan vid ditt första kliv in genom ytterdörren. Förutom detta finns otroligt bra förvaringsmöjligheter, bland annat i en walk in closet, vilket maximerar användningen av de öppna ytorna. Bostaden är belägen i populära Älvsjö som erbjuder både mycket goda kommunikationer in till stan som du når genom en 7-10 minuters pendeltågsresa samt goda bussanslutningar! Älvsjö erbjuder mysiga restauranger, flertalet butiker och ett stort serviceutbud med frisörer, apotek etc. Området präglas av trevlig miljö med närhet till naturreservat, fina promenadstråk samt badplats och strand vid långsjöbadet.

Vill du bo i ett nyproducerat område i en av Stockholms knutpunkter är det här bostaden för dig! Med fräscha material, otroligt bra ljusinsläpp samt öppna sociala ytor är detta en perfekt bostad för dig som söker en lugn och rogivande tillvaro. Du möts vid första ögonblick på morgonen av ett ljus som släpps in genom stora fönsterpartier vilket direkt piggar upp och ger dig som boende en positiv känsla som följer dig genom dagen.

Välkomna på visning
Med vänliga hälsningar
Linus Molin - Bjurfors Huddinge

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Huddinge/Älvsjö