Spikskogatan 14

Älvsjö, Stockholm Se på karta

2 795 000 kr

2 495 000 kr +12%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Avgift
2 927 kr/mån
Pris/m²
63 523 kr/m²

Accepterat pris, ring för privatvisning!

- Bästa läget i centrala Älvsjö
- Enorm uteplats mot innergård
- Populärt och eftertraktat område
- Genomgående toppskick med generösa ljusinsläpp
- Optimal planlösning
- Goda förvaringsmöjligheter

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Bostaden kommer att erbjuda elegant inredning och hög maskinell standard. Föreställ dig att du kliver in till den ljusa lägenheten med vackert genomgående parkettgolv i ljus ek och vitmålade väggar. Exceptionellt bra planlösning med väl avvägda rum. Social planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum med stor uteplats som ger rum för många samtidigt. De stora fönsterpartierna i hela bostaden ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Köket lyfter lägenheten till en extra hög nivå med bl.a. vitvaror i rostfritt material för en lyxig känsla. Sovrummet erbjuder goda förvaringslösningar i form av en garderobsvägg med skjutdörrar samt plats för dubbelsäng och övrigt mindre möblemang. Badrummet är utrustat för maximal bekvämlighet och är likt övriga rum i lägenheten mycket stilrent inrett.

Gården är grönskande och välkomnande med sittbänkar, gemensam grillplats och planteringar. Den nyanlagda huvudgatan leder mot skolan, fotbollsplanen och ett skogsområde med promenadstråk.

Område:

Älvsjö är en av Stockholms viktigaste knytpunkter, och ett av stadens viktigaste utvecklingsområden. I Älvsjö centrum har det skapats en modern knytpunkt för buss och pendeltåg med bostäder, service och det nya torget.

Gångavstånd till natur och badsjöar, idylliskt läge med goda kommunikationer intill husknuten samt barnomsorg.

Inom ett stenkast nås nya Älvsjö centrum med bra service genom bl.a. gym, vårdcentral, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. Här finns även Älvsjö station med pendeltåg samt flertalet busslinjer. Via pendeltåget nås T-centralen på ca 10 minuter. Möjlighet finns även att via pendeltåget ta sig till Arlanda eller Uppsala.
I närhet av fastigheten finns även möjlighet till att ta buss 173 eller buss 163 som båda passerar Älvsjö station. Planerat är även att en tunnelbanelinje ska trafikera Fridhemsplan - Älvsjö.

I närområdet finns även flertalet förskolor och skolor så som Kämpetorpsskolan (F-6), Herrängens skola (F-6), Johan Skyttes skola (F-9) samt Långbrodalsskolan (F-4).

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten