Tummelisas Gata 3

Annedal, Stockholms kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Uteplats
Ja
Förening
BRF Trollskogen Mariehäll
Om föreningen
Avgift
4 185 kr/mån
Driftkostnad
6 744 kr/år
Pris/m²
49 000 kr/m²

***Accepterat pris***

Varmt välkomna till denna underbara lägenhet som erbjuder en modern och bekväm livsstil med en perfekt kombination av inomhus- och utomhusutrymmen. Lägenheten ligger i en grönskande omgivning i Annedal bara 3 minuters promenad från bällstaån och den långa strandpromenaden. Endast 10 minuters gångavstånd till centrala Sundbyberg, en levande stad med många restauranger och bra kommunikationer.

Bostaden är välplanerad och rymlig med en stilfull och modern inredning. Vardagsrum och kök i en öppen planlösning med stora fönster och en fransk balkong som ger ett härligt ljusinsläpp. Köket är modernt och fullt utrustat med högkvalitativa vitvaror och bekväma arbetsytor.

Innanför dörren möts du av en stor hall med plats för avhängning och skor. Det finns gott om förvaring i de båda hallarna och sovrummet.

Det största trumfkortet för lägenheten är den fantastiska uteplatsen. Det är en stor och privat yta med plats för både grill och loungemöbler. Här kan du njuta och koppla av i solen efter en lång dag på jobbet.

Sammanfattningsvis är denna bostad en perfekt plats för dig som söker en modern och bekväm livsstil med utmärkta utomhusutrymmen.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Bromma

Kontakta mäklaren

Josef Khan

Fastighetsbyrån Bromma
Mäklare Josef Khan, Fastighetsbyrån Bromma
072-554 30 25
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas