Evenemangsgatan 12, Vån 7

Arenastaden, Solna Se på karta

3 975 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Ja
Våning
7, hiss finns
Byggår
2014
Förening
BRF Stjärnhimlen
Om föreningen
Avgift
3 153 kr/mån
Pris/m²
57 609 kr/m²

Accepterat pris! - Varmt välkomna till denna stilfulla och ytterst välplanerade 2,5:a högt upp i en utav Arenastadens starkare föreningar med låga avgifter. I den låga avgiften om 3153kr/mån ingår även Telia triple play med bl.a. bredband 100/100mbit. Nu saluförs denna bostad som andas frid och bekvämlighet. Ett stilrent boende för den kräsne med generösa sociala ytor, stilrent kök och badrum med all maskinell utrustning man behöver i snygga materialval och med smakfull design.

Planlösningen är öppen & luftig med stora fönsterpartier som bjuder på fantastiskt ljusflöde i bostaden. Med ingång från både vardagsrum och sovrum nås en väl tilltagen inglasad loggia/balkong och från denna har du underbar sjöutsikt mot Råstasjön och dess grönskande omgivning. Här bor du med minimal insyn och tack vare sydväst läget kan här njutas av härlig för- och eftermiddagssol. Detta i kombination med stora sociala ytor, breda fönsterpartier och smakfulla tillval gör denna bostad unik i sitt slag. Detta är en utav få 2,5:or med rymlig klädkammare i bostaden som även kan nyttjas som extrarum, kontor eller annat om så önskas.

BRF Stjärnhimlen har tack vare välskött ekonomi och kontinuerliga amorteringar sen byggåret, lyckats sänka avgifterna kraftigt från dess utgångsläge.

Modernt, centralt, utmärkt kommunikation och naturnära på samma gång! Evenemangsgatan 12 i Arenastaden erbjuder en riktigt svårslagen mix som möter de flesta spekulanters kravlista. Med både Nationalarenan, Mall of Scandinavia, Råstasjön och kommunikation i form av Citybanan, pendeltåg, tvärbanan, bussar och framtida gula linjen (T-bana), inom nära räckhåll, så måste man fråga sig vad som fattas lägesmässigt? Lägg där till en modern 2,5:a med smakfulla materialval, inglasad loggia/balkong i högt läge, del av en förening med stark ekonomi, så blir det lätt att förstå varför Evenemangsgatan 12 är en av områdets absolut mest eftersökta adresser.

Arenastaden är uppbyggd som en helt ny stadsdel nära Solna station. De nya bostadshusen erbjuder fantastisk utsikt och ett boende långt utöver det vanliga. Här är det nära till det mesta och oavsett om du gillar sport, konserter, shopping eller friluftsliv finns det något för alla.

Kommunikation
Pendeltåg med bara 7 minuter till Centralen.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg.
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB