Kommande

Storgatan 82B

Arenastaden, Växjö kommun Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
47 m²
Balkong
Nej
Våning
15 av 19, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF ICON Växjö 1
Om föreningen
Avgift
3 802 kr/mån
Driftkostnad
11 052 kr/år
Pris/m²
37 234 kr/m²
Kommande

Välkommen till våning 15 i Icon och denna välplanerade tvåa med tilltagen takhöjd och slående utsikt. Boendet karaktäriseras av den exklusiva och moderna känslan som ett nybyggt boende skänker. Det stilrena köket är välutrustat med bland annat en diskmaskin och en matplats framför vackra fönster. Här erbjuds ett vardagsrum med plats för loungedel och ett separat sovrum. Det moderna badrummet är kaklat och väl tilltaget med dusch. Dessutom finns det en tvättmaskin. Bostaden har hög standard i såväl design som funktion och genomsyras av en härlig hotellkänsla. Den inbjudande lobbyn är den naturliga mötesplatsen för de boende. Härifrån tar man sig antingen till den pulserande coworkingytan BYN, den rogivande spaavdelningen, gymmet eller till den högklassiska restaurangen Skai.
Icon är beläget mitt i Arenastaden, ett Placemakingprojekt där hela området har attraherat såväl bostadsägare, näringsliv och Idrottsaktiviteter. I närliggande område finns I11 handelsplats, Grand Samarkand, I11 Företagsstad och goda bussförbindelser. Dessutom finns härlig natur ett stenkast bort med Bokhultet, Bergundasjön och Sundet som rogivande rekreationsmiljö. Från Arenastaden går det täta bussförbindelser och mycket bra cykelvägar till Linnéuniversitetet.
Ett bekvämt boende i toppklass med unik service och pulserande miljö där föreningen tillåter både privatpersoner och juridiska personer som ägare. Möjligt med snabbt tillträde!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Växjö

Kontakta mäklaren

Toni Ringberg

Bjurfors Växjö
Mäklare Toni Ringberg, Bjurfors Växjö
073-500 05 81

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.