Slätbaksvägen 14

Årsta / Gullmarsplan, Stockholm Se på karta

2 700 000 kr

2 295 000 kr +18%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44,5 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Årstaterrassen
Om föreningen
Avgift
2 427 kr/mån
Pris/m²
60 674 kr/m²
Antal besök
2 960
Dagar på Hemnet
22

OBS! Lägenhetens annonseras med ett fast pris. Kontakta mäklaren för visning!

Välkommen till en trivsam och välplanerad gavellägenhet med naturen inpå knuten och balkong i soligt läge! Lägenheten är i fint skick och bjuder på ljusa ytskikt, tidstypiska detaljer såsom fönsterbrädor i sten och vacker parkett på golv. Detta är ett boende för dig som vill bo lugnt och ostört men inte vill kompromissa med närheten in till city!

Den välkomnande hallen erbjuder goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i djupa originalgarderober med överskåp. Vidare öppnar vardagsrummet upp sig med plats att inreda med såväl soffa som matbord utan att det känns trångt. Här bor du ljust och insynsskyddat tack vare den lummiga omgivningen och det privata läget på Slätbaksvägen. Balkongen utgör lägenhetens hjärta och rymmer utemöblemang och växter och blir under varmare årstider ett extra rum och den självklara platsen att avnjuta soliga dagar och ljumna sommarkvällar på.

Köket går i ljusa materialval och erbjuder den matlagningsintresserade bra arbetsytor samt bra förvaringsmöjligheter i över- och underskåp bakom luckor i vitt. Här finns även plats för ett mindre barbord att ta morgonkaffet på! Sovrummet ligger rofyllt och avskilt med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Badrummet är rymligt och bjuder på vädringsfönster och gott om förvaring i kommod.

Brf Årstaterrassen är en stor förening bestående av 423 lägenheter belägen i vackra hus från 1943. Till detta tillkommer även 31 lokaler och 134 parkeringsplatser till för föreningens medlemmar att utnyttja. Vidare finner ni cykelförråd, barnvagnsrum, samlingslokal, tvättstuga, mysig uteplats och två övernattningslägenheter – perfekt när gäster kommer på besök! Strax bakom knuten ligger även Vättersparken med sin populära plaskdamm. Underhållna fastigheter med de stora renoveringarna bakom sig.

På Slätbaksvägen bor du både stads- och naturnära, med enbart 15 minuters gångavstånd till Södermalm/Skanstull och med Årstaskogens naturreservat nedanför knuten och bara en kort promenad ner till vattnet. Utanför lägenheten kan du ta på dig löparskorna och springa Årstaviken runt. Avsluta gärna den 8 km långa löprundan på ett utav naturreservatets närliggande utegym och svalka dig sedan från badbryggorna i Mälaren innan du återvänder hem. För den som gillar att strosa i skog och natur så myllrar det av lummiga stigar att upptäcka utöver de större löp- och cykelpåren. Och för bärentusiasten kan frysen lätt fyllas med blåbär.

Vidare finns dessutom vackra Årsta Torg ritat av arkitektbröderna Erik och Tore Ahlsén som när det byggdes 1953 var Stockholms första förortscentrum med affärer, bio, bibliotek, teater och Folkets hus. Allt detta finns kvar i dag - och i tillägg finns dessutom apotek, gym, konditori, café, retrobutiker, skräddare, florist flertalet restauranger m.m. Närheten till det k-märkta torget ger en pittoresk småstadskänsla och gör att man kan välja bort stan när man ska uträtta ärenden. Det är heller inte långt till Globens shopping eller Liljeholmen med dess nya galleria och närmaste ICA finns några minuter bort.

Slätbaksvägen ligger i delen av Årsta närmast Gullmarsplan. Det innebär enbart 10 minuters promenad för att nå tunnelbanans alla gröna linjer, söderorts bussnät och tvärbanan. Från hållplats Skagersvägen går även tät busstrafik till Årstabergs pendeltågsstation där du snabbt tar dig till City eller vidare norrut till Arlanda eller vidare till Gullmarsplan eller Liljeholmen.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019