Borensvägen 16

Årsta, Stockholm Se på karta

2 700 000 kr

2 495 000 kr +8%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1945
Förening
BRF Ämmern 3
Om föreningen
Avgift
3 238 kr/mån
Pris/m²
51 923 kr/m²

*** ACCEPTERAT PRIS ***

Om ni söker en modern och fräsch tvåa i ett populärt område med stilrena materialval, effektiva kvadratmeter och inkluderade kvadratmeter utvändigt som ingår i överlåtelsen? - Då har ni hittat rätt.

Det första ni möts utav är den rymliga hallen med goda avhängningsmöjligheter som dessutom ligger i anslutning till det luftiga vardagsrummet och det moderna köket. Intill detta så ligger ett badrum som också håller väldigt hög standard. Att bli bortskämd med båda tvättmaskin och torktumlare brukar vara väldigt uppskattat. Sist men inte minst så finner ni sovrummet. Gott med plats för en dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter.

Vad gäller området så finner ni intilliggande Årstaviken, även kallad blåbärsskogen, finns flera härliga promenadstråk med såväl utegym som bryggor och badplatser. Cirka två minuters gångväg till ICA-butik och den Engelska skolan på Sköntorpsvägen. Runt knuten ligger dessutom vackra Årsta Torg med flertalet restauranger med alltifrån danskt, indiskt, italienskt, grekiskt, japanskt mongoliskt till Stockholms kända Palmyra kebab. Här finner ni dessutom apotek, bibliotek, biograf, gym, konditori, nyckelmakare, mataffärer, retro-butiker, skräddare, med mera - allt detta med en pittoresk småstadskänsla!
Det är inte heller långt till Globens shopping, Gullmarsplan eller Liljeholmen med dess nya galleria. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Linde, som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med cykel når du Södermalm på under tio minuter. Missa inte denna, varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019