Skälderviksplan 1, 1tr

Årsta, Stockholm Se på karta

2 650 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Ja
Byggår
1952
Avgift
3 875 kr/mån
Pris/m²
45 690 kr/m²
Antal besök
3 436
Dagar på Hemnet
19

FAST PRIS OM 3 MKR - Ring för visning

- Rymliga rum
- Solig balkong
- Någon minuts promenad från Årstabergs station med citybanan, pendeltåg, tvärbana och buss
- Belägen invid Storängsparken
- Service utanför porten
- Lugnt område med närhet till naturreservat och vatten
- Stabil förening

Välkommen till en rymlig och välplanerad 2:a i klassiska 40-tals kvarter med charmiga Skälderviksplan och vackra Storängsparken som närmsta granne! Här bor ni lugnt och ostört i ett naturnära läge i en svårslagen lägenhet med rymliga ytor och vackra originaldetaljer. Kommunikationsmässigt går det inte att bo mycket bättre där pendeltåg, tvärbana och bussar vid Årstaberg ligger endast en minuts promenad bort.

Lägenheten bjuder på typisk funkisdisposition med en genomgående planlösning som bjuder på mycket ljusinsläpp och rymliga, lättmöblerade rum. Vardagsrummet bjuder på gott om möbleringsytor med plats för både soffgrupp som trivselmöblering utan att det känns trångt. Här finns även det för området typiska burspråket med stort fönsterparti som släpper in mycket ljus. På golvet ligger den klassiska Årstaparketten och de fina fönsterbrädorna i sten finns bevarade.
Från vardagsrummet når ni balkongen belägen i ett fritt läge med plats att inreda med både utemöbler och växter där ni kan njuta av solen från lunch till solnedgång. Köket är rymligt med gott om plats för förvaring i både över-och underskåp bakom luckor i vitt med rostfria beslag. Gott om arbetsyta på massiva bänkskivor som gör sig snyggt mot kaklade rader i vitt ovanför. Här finns full maskinell utrustning och gott om plats för matbord med sittplats för alla vänner!
Sovrummet är rymligt med plats att inreda med både dubbelsäng som trivselmöblering om så önskas. Förvaring gömmer sig snyggt i garderober som löper längst rummets ena vägg. Hallen binder ihop alla rum och bjuder även den på gott om förvaring på både hatthylla som i djupa originalgarderober med överskåp. Badrummet är stambytt och helkaklat med både vädringsfönster och tvättmaskin.

Stabil förening med lekplatser och boulebana. Härlig innergård med yta mellan fasaderna där möjlighet att grilla finns. Utöver detta finns två tvättstugor samt en föreningslokal med övernattningsmöjligheter till för medlemmarna att utnyttja.

På Skälderviksplan bor man i ett lugnt område med natursköna omgivningar. Den fem hektar stora Storängsparken som ligger runt knuten blir under varmare årstider en oas för Årstabor där man både kan sola, grilla och umgås. Mitt över gatan finner ni en liten närbutik för den som snabbt behöver fylla på kylskåpet. Utöver detta även en pizzeria och ett café i en vacker omgivning på ett typiskt 50-tals torg med en fontän omgiven av hängpilar som ramar in.
Vid intilliggande Årstaviken, även kallad blåbärsskogen, finns flera härliga promenadstråk med såväl utegym som bryggor och badplatser.

Några minuters gångväg till Coop, vidare finns dessutom vackra Årsta Torg med flertalet barer och restauranger med alltifrån danskt, indiskt, italienskt, grekiskt, japanskt mongoliskt till Stockholms kända Palmyra kebab. Här finner ni dessutom apotek, bibliotek, biograf, gym, konditori, nyckelmakare, mataffärer, retro-butiker, skräddare, med mera - allt detta med en pittoresk småstadskänsla!

Det är inte heller långt till Globens shopping, Gullmarsplan eller Liljeholmen med dess nya galleria. Det tar endast en kvart att promenera till Liljeholmskajen med sina många barer och restauranger intill vattnet.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019