Fålhagsleden 103

Årsta, Uppsala Se på karta

1 250 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
31,4 m²
Balkong
Nej
Byggår
1988
Förening
BRF Pumpan
Om föreningen
Avgift
1 950 kr/mån
Pris/m²
39 809 kr/m²
Antal besök
2 417
Dagar på Hemnet
14

Välkommen hem!

Nu finns chansen att förvärva en trevlig 2:a i grönskande läge! Belägen en trappa upp, med hiss från markplan, bor du här bekvämt och utan grannar tätt inpå. Istället kan du njuta av en grön utsikt över lummiga träd, gräsmattor och närliggande fotbollsplanen. Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning med öppen hall med avhängning, som sedan går över till ett rymligt sovrum. Köksdelen och vardagsrummet går i bekväm öppen planlösning med lättmöblerad yta för såväl matbord som soffa. Badrummet är helkaklat och generöst med duschhörn. Här har du genomgående ljusa färgval och enhetliga golv. Generöst naturligt ljus får du från flera fönster vilket ger bostaden extra charm. Tvättstuga finns i samma hus!

Observera att lägenheten även säljs som en 5:a tillsammans med grannlägenheten.

I Årsta bor du i ett lugnt område där många barnfamiljer valt att bosätta sig. Med sin härliga blandning av öppna fält, grönskande områden och lummiga träd är det en utmärkt blandning av stad och natur. Goda kommunikationer finns vid den större vägen och service vid bl.a. Årsta centrum. Här har du matbutik, apotek, vårdcentral. Söker du ytterligare service har du inte långt till Gränby Köpcentrum med allt du kan behöva. Utmärk pendlarbostad med snabb väg till E4:n via södra avfarten. Cykelavstånd in till centrala stadskärnan och universitetet.

Välkommen hit, välkommen hem!

*** Vi värnar om alla visningsdeltagare. Under rådande omständigheter så ber vi dig anmäla/boka dig för visningen. Har du önskemål om eller behov av alternativa visningsmöjligheter så kan vi ordna privatvisningar samt digitala visningar. ***

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller [email protected]

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uppsala