Fänkålsgatan 16

Årsta, Uppsala kommun Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1972
Förening
HSB BRF 53 Gräslöken i Uppsala
Om föreningen
Avgift
3 625 kr/mån
Driftkostnad
2 840 kr/år
Pris/m²
30 952 kr/m²

- FAST PRIS - Renoverat kök & badrum - Balkong mot grönområde -

Äntligen finns möjligheten att förvärva denna rymlig 2:a belägen i attraktiva Årsta!

Allt som allt erbjuds en väl tilltagen bostad utan några renoveringsbehov. Lägenheten har väldigt lite insyn samt en väl tilltagen balkong i rofyllt läge som måste upplevas på plats. Här bor du bekvämt i ett lugnt område och i en stabil förening. I månadsavgiften ingår värme, vatten, IMD-el, br-tillägg, tv och internet (obligatoriskt tillägg om 70+30 kronor).

I HSB Brf 53 Gräslöken finner du en populär bostadsförening med stor gemenskap! Gräslöken är Uppsalas största förening men trots sin storlek är den fortfarande solid. Här får du fördelar så som gemensamma ytor med tennisplaner, gym, flera tvättstugor, övernattningsrum, hobbyrum, pingislokal samt bastu. Flera bekvämligheter att njuta utav som också tas hand om ordentligt av föreningen! Allt för att skapa en extra gemytlig känsla.

I Årsta bor du nära expansiva Gränby Köpstad med alla de bekvämligheter som kan tänkas önska. Uppsalas största handelsplats erbjuder livs, shopping, restauranger, apotek, frisör samt gym för att bara nämna några. På fina cykelvägar når du stadskärnan med universitet samt resecentrum åt andra hållet.

För den som pendlar via bil når du enkelt E4:n både norr och södergående. God kommunikation finns också via stadsbuss som stannar i området.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uppsala

Kontakta mäklaren

Rozbeh Kalantari

HusmanHagberg Uppsala
Mäklare Rozbeh Kalantari, HusmanHagberg Uppsala
070-001 99 70