Kamomillgatan 26

Årsta, Uppsala kommun Se på karta

2 150 000 kr

1 995 000 kr +8 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1970
Förening
HSB BRF 53 Gräslöken i Uppsala
Om föreningen
Avgift
3 528 kr/mån
Pris/m²
34 127 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina lägenhet med härligt gavelläge och radhus-känsla. En altan med häck och staket som ligger med fint solläge. Bostaden ligger praktiskt på markplan och bjuder på genomgående ljusa, fräscha ytskick och gott om ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Planlösningen fördelar sig på en praktisk hall med avhängningsytor, inbjudande vardagsrum med utgång till den trivsamma altanen samt öppen planlösning till köket med plats för matgrupp. Ett nyrenoverat badrum med fina materialval såsom helkaklade ytskick, dimbara spotlights, golvvärme, duschplats med infällbara duschväggar. Slutligen finns ett sovrum med flera garderober. Samtliga rum har fint målade väggar och nya, ljusa golv. Nyinstallerad säkerhetsdörr. Här är det bara flytta in och trivas!

Gräslöken är en stor, mycket välskött förening som nyligen utfört flera stora renoveringar, där i bland stamrenovering. I föreningen finns fem tvättstugor, torkrum, cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, bastu och övernattningsrum. Föreningens medlemmar har också tillgång till flera lekplatser, skridskoplan (om vintern), träningslokal, snickarbod, bibliotek, boulebanor, bord för bordtennis och vävstuga. Till lägenheten hör ett närliggande förråd. Föreningen har flera hundra parkeringsplatser att hyra enligt kösystem.

I Årsta bor ni med direkt närhet till all tänkbar service. Flera skolor och förskolor finns på bekvämt avstånd för barnfamiljen och härliga strövarområden och parker för er som uppskattar närhet till naturen. Närmast har ni Årsta Centrum med livsmedelsbutik (ICA), restauranger, café och apotek. Nästan lika nära har ni ständigt växande Gränby Staden med över 100 butiker och all tänkbar handel ni kan önska samt ett gediget restaurangutbud. Uppsala centrum och stadskärnan når ni bekvämt med en promenad eller via smidiga cykelvägar eller bra bussförbindelser. Smidig anslutning till E4:an för er som pendlar med bil.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv