Kamomillgatan 31

Årsta, Uppsala Se på karta

1 595 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Hiss
Hiss finns ej
Byggår
1969
Förening
HSB BRF 53 Gräslöken i Uppsala
Om föreningen
Avgift
3 660 kr/mån
Driftkostnad
4 860 kr/år
Pris/m²
25 317 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en av en av Brf Gräslökens populär tvårumslägenheter, ett generöst tilltaget och väldisponerat boende med balkong som vetter mot grönska!

Den välgenomtänkta planlösningen erbjuder en rymlig hall, ett kök med gott om förvaring, goda arbetsytor samt naturlig plats för större matgrupp mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet rymmer plats för större soffgrupp, TV-möbel samt övrig möblering. Härifrån når ni bostadens möblerbara balkong som är fri från insyn samt vetter mot grönska. Vidare erbjudes ett sovrum med mycket god förvaring i form av skjutdörrsgarderob, en inre hall med platsbyggt skrivbord samt bokhylla och slutligen ett väl tilltaget badrum utrustat med bl.a. duschkabin.

HSB Brf Gräslöken är en stor förening som erbjuder många gemensamma utrymmen så som tvättstugor, cykelförråd, bastu, vävstuga, snickeriverkstad, bibliotek, övernattningsrum och samlingsrum. Det finns ett bra gym för föreningens medlemmar att nyttja för 600 kr/år och utomhus finns boulebanor, tennisbana och multisportarenan för bl.a. basket. Det finns även en pensionärsförening som anordnar träffar för aktivitet och umgänge. Föreningen har även tecknat ett gruppavtal gällande bl.a. bredband mot ett tillägg på 70 kr/månaden!

I Årsta är det nära till mycket! Förskolan Kamomillen ligger i direkt närhet, ytterligare förskolor och grundskolor finns inom bekvämt avstånd. Vid Gränby Köpcentrum finns bl a matvaruaffär, apotek, shopping, restauranger och nyöppnad biograf! Närservice finns vid Årsta Centrum med mataffär samt vårdcentral och till city är det smidigt att ta sig med cykel eller stadsbuss nr 4 och nr 7. För den som pendlar med bil går det snabbt att ta sig till E4:an och även till väg 288. Fina grönytor i Årstaparken och hos Årsta 4-H gård kan ni bl a träffa hästar, grisar, getter och kaniner.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala