Nyproduktion

Askims Pilegårdsväg 36

Askim, Göteborgs kommun Se på karta

2 725 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2022
Avgift
4 007 kr/mån
Pris/m²
44 672 kr/m²
Antal besök
134
Nyproduktion

Trivsam tvåa där du direkt möts av det öppna samband mellan kök och vardagsrum. Via dubbeldörrar nås balkongen åt öster där du njuter av solen under dygnets första timmar. Rymligt sovrum med egen klädkammare som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och som kompletteras av garderober i hall och vid badrummet. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk som tillsammans underlättar klädvården.

Bostadens inredningskoncept håller hög standard och flörtar med nutida trender och naturnära toner. Köket från Ballingslöv har ostronbeigea luckor, knoppar i valnöt och arbetsbänk i kompositsten som även fortsätter upp som bakkantslist. Samma jordnära toner kommer igen i badrummets beige/grå klinker och väggarnas matta beige kakelplattor. Badrummet har även spotlights och en sandfärgad kommod med valnötsknopp som även förekommer på väggskåpen vid tvättdelen i samma toner som kommoden. Vid entrén ligger ett beige klinkergolv som övergår i en askparkett som tillsammans med sandfärgade väggar utgör basen i övriga rum i bostaden.

I Brf Trägården bor du med närhet till det mesta. Här finns något för alla smakriktningar och du har alla bekvämligheter runt knuten. Gillar du havet? Cykla ett par kilometer västerut till Askimsbadet. I mer ostlig riktning hittar du Sisjöområdet med mängder av underbara skogsstigar och bär- och svampmarker. För shopping har du Sisjöns handelsområde bara ett stenkast norrut och även Frölunda Torg ligger nära. Dessutom finns en busshållplats intill området. Här finns det mesta av det bästa helt enkelt.

Preliminärt tillträde i juni 2024.
För mer information om bostäderna och projektet, besök www.stenafastigheter.se/brftragarden

Läs mer om bostaden
Nya Kvadrat