Kommande

Erik Segersälls väg 7, vån 2 av 3

Aspudden, Stockholm Se på karta

3 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44 m²
Byggår
1933
Förening
BRF Ljungspoven
Om föreningen
Avgift
2 388 kr/mån
Driftkostnad
8 100 kr/år
Pris/m²
70 341 kr/m²
Kommande

ÄLSKA ASPUDDEN!
Kommande drömtvåa! Anmäl ert intresse redan idag!
I absoluta hjärtat av Aspudden återfinns denna helt underbara, yteffektiva tvåa med ljus och rymd! Mycket centralt läge, såväl i fastigheten som området med direkt närhet till T-bana, centrum och flertalet caféer/restauranger. En mycket charmig bostad. Smart ombyggd bostad som idag är en ytterst effektiv minitvåa med rymd! Stora fönster skänker mycket ljus.

Stort vardagsrum med rejält, vackert fönster, stilfullt nybyggt kök med underbar charm och ljusinsläpp via fönster mot angränsande sovrumsdel. Snyggt duschrum, renoverat i samband med stambytet 2014. Genomgående totalrenoverad/ombyggd de senaste åren.

Bo mycket centralt, i hjärtat av Aspudden, i vacker 30-talsfastighet på mycket omtyckt gata i hjärtat av Aspudden, endast ett riktigt stenkast bort från Aspuddens Centrum med T-bana.

Stor, stabil förening med alla de större renoveringarna genomförda. Njut av föreningens omtalade innergård, den enda helt slutna innergården i hela Aspudden. I föreningen så finns det, förutom cykel-, barnvagnsrum, tvättstugor och förråd, även övernattningslägenhet samt ett mindre gym. Föreningen äger sin mark och har en låg/stabil belåningsgrad/kvm.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.