Kalkugnsvägen 14A

Åtvidaberg Se på karta

425 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51,5 m²
Balkong
Ja
Byggår
1945
Förening
Riksbyggens BRF Åtvidabergshus nr 2
Om föreningen
Avgift
2 817 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
8 252 kr/m²

Här erbjuds en hemtrevlig och optimalt planerad lägenhet där ljuset kommer in hela dagen. Här kan du bo och trivas länge.

I denna bostad möts vi av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och vackert parkettgolv och vita väggar. Vidare finns ett sovrum, ett badrum och ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp och generös takhöjd. Det trevliga och lite äldre köket erbjuder höga skåp, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. I badrummet, som är funktionellt, finns toalett, dusch med duschväggar och handfat med kommod .

Att ha balkong i lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol nästan hela dagen och plats för ett mindre bord och stolar.

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Så på visningen delar vi inte längre ut några prospekt. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=616961

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping