Adolf Zethelius Gata 11

Bäckby, Västerås Se på karta

825 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65 m²
Byggår
1972
Förening
HSB BRF Lisjön i Västerås
Om föreningen
Avgift
3 562 kr/mån
Pris/m²
12 692 kr/m²

Välkommen till denna stora tvårummare på 5:e våningen i välskött förening. Är du på jakt efter ett hem i fint skick där du bara kan flytta in och koppla av kan det här vara lägenheten för dig. Ljuset i den här lägenheten är oslagbart. Lägenheten erbjuder en boyta om 65 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök som du med enkla medel kan göra om till en trerummare, (se alternativ planlösning). Tack vare att lägenheten är så välplanerad finns här plats för det mesta man vill ha i hemmet.

Lägenheten karaktäriseras av genomgående laminatgolv och ljusa väggar. Stort renoverat kök från 2014 med plats för stor matgrupp och gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Stor insynsskyddad balkong med fri utsikt och erbjuder sol hela dagen.

Här bor du i en stabil och välskött förening med god ekonomi. Föreningen har under de senaste åren gjort ett flertal stora renoveringar och har i dagsläget inga planerade renoveringar eller avgiftshöjningar.

Lägenheten är belägen endast ett stenkast bort från Erikslund shoppingcenter, matbutiker, allmänna kommunikationer och grönområden.

VÄLKOMMEN HEM!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Västerås